Logeer eens op Antartica!

Als we mogen kiezen tussen zon of sneeuw, is de keuze op de Whatmatters redactie héél snel gemaakt. Geef ons maar bakken en braden en zweten als een rund. De latten zijn leuk, maar kunnen daar in de verste verte niet aan tippen. Uiteraard hoort daar een piekfijn hotel bij, van alle luxe voorzien, we moeten ons toch ergens douchen, nee?

Pure luxe op Antartica

Of we dus te porren zijn voor een bezoekje aan het eerste 5-sterren hotel op Antartica, is nog maar de vraag. Niet alleen is de continent verdomd moeilijk te bereiken, als we een ijsbeer (of zit die op de Noordpool?) willen zien gaan we wel naar de zoo. Niet dat de temperaturen hier altijd zo schitterend zijn, maar het scheelt toch al snel een graad of 25.


Nochtans kreeg het kamp met de naam White Desert recent een grondige make-over. Voor een kleine 94.000 dollar kan je er al logeren. Zeg nu zelf, toch geen geld om je ballen er te doen afvriezen of er misschien wel eens heel origineel huwelijksfeest te geven. Je vrienden op kosten jagen voor een bijzonder vrijgezellen, is natuurlijk ook een optie. 
DSC_6512-11

Bijzondere activiteiten

Wat je mag verwachten voor dat geld? Logeren in Victoriaanse stijl, met heel veel leer, berenvellen en uitstekend eten. Voor het zuurverdiende/illegale/geërfde (schrappen wat niet past, nvdr.) dat je hier spendeert aan je verblijf krijg je wel enkele leuke extraatjes. Het ontdekken van ijsgrotten, kite-skiën, abseilen en het bezoeken van het onderzoekscentrum zijn inbegrepen. Wie weet bots je er ook nog wel op Dixie Dansercoer, die rekel wil daar al wel een ronddolen. Bovendien gaat het om een locatie met zero impact op het milieu. Waar wacht je dus op om er een pinguïn te gaan knuffelen!
LoungeFinal-copy
Kom alvast helemaal in de sfeer op de website van White Desert. Ook op Instagram vind je fantastische plaatjes.
p01hd31l

You May Also Like

Iedereen kan proeven op de World Gin Day Antwerpen!

Levend, dood, hype of geen hype, de smaakpapillen op de Whatmatters redactie blijven gin ...

Whatmatters Weekend Tip: Zoute Grand Prix 2018 in Knokke

Je weet ons te vinden dit weekend!  Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte ...

Motorola x PUMA collab: RS-X Tech sneaker

Collabs ze zijn er tegenwoordig in overvloed. De ene al wat spraakmakender dan de ...

Hosting door Fraai