Je dagelijkse KOFFIES(C)HOT!

Hoe kan je de (werk)week beter beginnen dan met een vers shotje koffie. Of misschien heb je zoals ons wel een hele emmer nodig, om enigszins convenabel de dag door te komen. Maar uiteraard willen we ook de dag in stijl beginnen en daarvoor gebruiken we sinds kort de NOIR van VICE VERSA.

Je dagelijkse s(c)hot

Vice Versa is een Italiaanse fabrikant die gaat voor buitengewone ontwerpen van alledaagse dingen. Ook de NOIR mag je bewust bijzonder noemen, want het shot mag je hier redelijk letterlijk nemen. Met de trekker schiet je zo de cafeïne rechtstreeks in je bloedbanen, of zo lijkt het toch …


De kan is gemaakt van aluminium en de handgreep kan niet warm worden. Zo kan je er ‘s morgens met je slaapkop je handen alvast niet aan schroeien. Uit de kan haal je zo’n 4 kopjes, toch alvast genoeg tot aan de middag.
Bullet-style-Espresso-Cups-image-2-630x473
Wil je helemaal slurpen in stijl? Schaf er dan gelijk de bijhorende gouden koffiekopjes bij. Als je goed uitgeslapen bent of na de middag herken je er ongetwijfeld kogels in.

De NOIR tik je op de kop bij Decovry of Bol.com. Daar vind je de koffiezet voor € 54,95 en de kopjes zijn momenteel voor  € 39,95 de jouwe.

You May Also Like

Cîroc Blue Steel

Wij geven het toe bij Whatmatters: we zijn meelopers. Tegenwoordig drinken we gin met ...

Twee kerstcadeaus voor de stijlvolle man

Inspiratie nodig?  Wordt ook jij gek van de vele lijstjes die je moet invullen ...

De 10 zomerbars van Whatmatters!

Zon, zee en strand, we zouden elke dag naar de aanspoelende golven kunnen luisteren, ...

Hosting door Fraai