Je dagelijkse KOFFIES(C)HOT!

Hoe kan je de (werk)week beter beginnen dan met een vers shotje koffie. Of misschien heb je zoals ons wel een hele emmer nodig, om enigszins convenabel de dag door te komen. Maar uiteraard willen we ook de dag in stijl beginnen en daarvoor gebruiken we sinds kort de NOIR van VICE VERSA.

Je dagelijkse s(c)hot

Vice Versa is een Italiaanse fabrikant die gaat voor buitengewone ontwerpen van alledaagse dingen. Ook de NOIR mag je bewust bijzonder noemen, want het shot mag je hier redelijk letterlijk nemen. Met de trekker schiet je zo de cafeïne rechtstreeks in je bloedbanen, of zo lijkt het toch …


De kan is gemaakt van aluminium en de handgreep kan niet warm worden. Zo kan je er ‘s morgens met je slaapkop je handen alvast niet aan schroeien. Uit de kan haal je zo’n 4 kopjes, toch alvast genoeg tot aan de middag.
Bullet-style-Espresso-Cups-image-2-630x473
Wil je helemaal slurpen in stijl? Schaf er dan gelijk de bijhorende gouden koffiekopjes bij. Als je goed uitgeslapen bent of na de middag herken je er ongetwijfeld kogels in.

De NOIR tik je op de kop bij Decovry of Bol.com. Daar vind je de koffiezet voor € 54,95 en de kopjes zijn momenteel voor  € 39,95 de jouwe.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

ARKK lanceert een super comfortabele sneaker

Loop jij ook dag in dag uit op sneakers omdat ze zo goed zitten? ...

Dit waren de beste apps van 2018

Iedereen kent de gebruikelijke apps wel. Instagram, Whatsapp, Snapchat, Facebook. Maar er zijn nog ...

De flesopener 2.0: The Bottle Opener

Vanavond ploffen ongetwijfeld of hopelijk de kurken, maar wat ons betreft trek je net ...

Hosting door Fraai