Je dagelijkse KOFFIES(C)HOT!

Hoe kan je de (werk)week beter beginnen dan met een vers shotje koffie. Of misschien heb je zoals ons wel een hele emmer nodig, om enigszins convenabel de dag door te komen. Maar uiteraard willen we ook de dag in stijl beginnen en daarvoor gebruiken we sinds kort de NOIR van VICE VERSA.

Je dagelijkse s(c)hot

Vice Versa is een Italiaanse fabrikant die gaat voor buitengewone ontwerpen van alledaagse dingen. Ook de NOIR mag je bewust bijzonder noemen, want het shot mag je hier redelijk letterlijk nemen. Met de trekker schiet je zo de cafeïne rechtstreeks in je bloedbanen, of zo lijkt het toch …


De kan is gemaakt van aluminium en de handgreep kan niet warm worden. Zo kan je er ‘s morgens met je slaapkop je handen alvast niet aan schroeien. Uit de kan haal je zo’n 4 kopjes, toch alvast genoeg tot aan de middag.
Bullet-style-Espresso-Cups-image-2-630x473
Wil je helemaal slurpen in stijl? Schaf er dan gelijk de bijhorende gouden koffiekopjes bij. Als je goed uitgeslapen bent of na de middag herken je er ongetwijfeld kogels in.

De NOIR tik je op de kop bij Decovry of Bol.com. Daar vind je de koffiezet voor € 54,95 en de kopjes zijn momenteel voor  € 39,95 de jouwe.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

In de voetsporen van grootvader Jules

Belgen met een verhaal Belgische horloges, je komt ze niet zo vaak tegen. Belgische ...

Met deze straaljager gaat Tom 'Maverick' Cruise de vijand te lijf in Top Gun 2

Vergeet de F14 Tomcat… Die laatste is ondertussen staat al geruime tijd op stal ...

Met RYMND zijn wij klaar voor het WK in Rusland!

‘Daar is em, Daar is em……’ Met deze shirts ben jij dé man van ...

Hosting door Fraai