Gastblogger Lynn eet gezond met stokjes: Wok A Way

thumb_5_1024

Lynn Mikolajczak weet van aanpakken. Als eerste reageerde deze studente Rechten uit Berlare op onze ‘vacature’ als gastblogger. Met een gezonde levensstijl waaronder wij verstaan gezond eten, leven, sporten,… en vooral ook een ravissant uiterlijk werd zij al eens op Whattmatters verkozen tot ‘Girl Next Door’. Ze volledig voorstellen hoeft dus niet meer. Zij die het gemist hebben of gewoon een curieuzeneuzemosterdpot zijn, moeten maar eens een kijkje gaan nemen naar het eerder verschenen interview. Daar wij vooral gekend zijn in de provincie Antwerpen, heel soms Limburg en bij uitbreiding soms een badstad als Knokke hebben wij best nog heel veel blinde vlekken op onze landkaart. Een uitbreiding naar Oost-Vlaanderen met knapperd Lynn is dan geen overbodige luxe…zij nam ons alvast mee naar Wok A Way…en hé…dat was Oké! Lynn…uw beurt meid!

thumb_wawa5_800px_1024

Wok A Way is een hedendaags concept met Aziatisch eten en een meeneemdienst in Amerikaanse stijl. De open keuken doet je al watertanden en een jong team staat klaar voor een perfecte uitleg van de verschillende sauzen…vooral als je een vrouw bent gezien de vele jonge mannelijke medewerkers. Sorry mannen.

Wat maakt de Wok A Way nu zo gezond? Een echte aanrader zijn de wokcombinaties. Hoe gaat het in zijn werk? Kies een een stukje vlees, vis of hou het bij veggie, kies dan de kruiden en als afsluiter het sausje.

Bij het vlees heb je de keuze tussen kip, biefstuk, kalkoen en varkensvlees. De eerste 3 zijn een bron van proteïne en passen perfect in een gezonde levensstijl. Vlees: ¾

Bij de vis is er keuze uit krabsticks, calamaris en garnalen. Buiten de gefrituurde inktvis zijn dit ook weer op en top gezonde product. Vis: 2/3

Ook aan de veggies onder ons is gedacht. Bean curd, een soort tofu of, dé vetverbrander van het fruit, ananas. Veggie: 2/2

thumb_wawa9_800px_1024

Op zich kun je nu al stoppen met kiezen Groeten, vooral veel sojascheuten, zijn er standaard bij. Geen verplichte koolhydraten bij de Wok A Way. Toch wat carbloaden? Dan heb je keuze rijst en noedels. Niks vettig aan. Als je graag met stokjes eet, zijn de noedels de ultieme aanrader. Daarnaast is er een voldoende uitgebreide keuze aan soepen, voorgerechten en al samengestelde wokgerechten.

No excuses: Bewuste en gezonde keuze zijn mogelijk, ook op restaurant!

thumb_wawa10_800px_1024

Wok A Way die als stamquote ‘Het gras is altijd groener bij ons!’ heeft vind je in Gent op de op de Korenmarkt. Verder kan je hen nog virtueel vinden via de Website en hebben ze uiteraard zoals elke goede zaak een eigen Facebookpagina! Linken die handel! Kiss Kiss Lynn! 

You May Also Like

Loop jij wel eens vloekend naakt rond? Dan ben jij intelligent!

Godverdomsemiljaardepotvolkoffieshit…ontkennen heeft geen zin, wij vloeken op onze redactie meer dan ons lief is. ...

Van deze 4 seksposities wordt ze helemaal wild

Mannen we gaan een erg lang weekend tegemoet. In de hoop dat ook jullie ...

Hosting door Fraai