Danish Design: Puur & minimalistisch

Dat de Zweden weten wat design is hoeven ze ons sinds IKEA niet meer uit te leggen. Maar die andere Scandinaven, de dekselse Denen hoeven daar helemaal niet onder voor te doen. Dat bewijzen de jongens van DANISH DESIGN elke uur van de dag opnieuw met hun horloges.

Uurwerken voor iedereen

Simpel, elegant en kwalitatief en dat al sinds 1988. Danish Design laat zich inspireren door de tijdsgeest maar interpreteert deze vervolgens op geheel eigen wijze. Het resultaat? Stijlvolle uurwerken die rond ieders pols passen. Puur & subtiel.
promo975-2016-975-iq64q975-1
Een groep internationale designers buigt zich elke dag opnieuw over de ontwerpen om tot uiterst betaalbare juweeltjes te komen. Dit zowel voor mannen als vrouwen. Ondertussen werden naast uurwerken ook nog heel wat accessoires aan de collectie toegevoegd. Met meer dan 4.500 winkelpunten wereldwijd vinden we het dan ook hoog tijd dan onze lezers Danish Design ontdekken.


Kort bij huis vind je de uurwerken onder andere bij Tensen, maar je kan ze natuurlijk ook gewoon online bestellen. Inspiratie vergaar je op Facebook, Instagram of hun eigen YouTube-kanaal.
De beelden spreken voor zich!
10351881_1166450583387815_1865034083200615670_n

You May Also Like

Hang je flesjes bier in de koelkast!

Dat je bier koud staat is essentieel, dat hoeven we je vast niet te ...

Betaalbare Italiaanse flair rond je pols: Filippo Loreti

Italiaanse flair, we maken het onszelf graag wijs dat we het bezitten. Een beetje ...

Armsnoepjes uit Amsterdam: KANE Watches

Dat het in Amsterdam borrelt van de creativiteit, daar zijn we al wel langer ...

Hosting door Fraai