Danish Design: Puur & minimalistisch

Dat de Zweden weten wat design is hoeven ze ons sinds IKEA niet meer uit te leggen. Maar die andere Scandinaven, de dekselse Denen hoeven daar helemaal niet onder voor te doen. Dat bewijzen de jongens van DANISH DESIGN elke uur van de dag opnieuw met hun horloges.

Uurwerken voor iedereen

Simpel, elegant en kwalitatief en dat al sinds 1988. Danish Design laat zich inspireren door de tijdsgeest maar interpreteert deze vervolgens op geheel eigen wijze. Het resultaat? Stijlvolle uurwerken die rond ieders pols passen. Puur & subtiel.
promo975-2016-975-iq64q975-1
Een groep internationale designers buigt zich elke dag opnieuw over de ontwerpen om tot uiterst betaalbare juweeltjes te komen. Dit zowel voor mannen als vrouwen. Ondertussen werden naast uurwerken ook nog heel wat accessoires aan de collectie toegevoegd. Met meer dan 4.500 winkelpunten wereldwijd vinden we het dan ook hoog tijd dan onze lezers Danish Design ontdekken.


Kort bij huis vind je de uurwerken onder andere bij Tensen, maar je kan ze natuurlijk ook gewoon online bestellen. Inspiratie vergaar je op Facebook, Instagram of hun eigen YouTube-kanaal.
De beelden spreken voor zich!
10351881_1166450583387815_1865034083200615670_n

You May Also Like

Welcome in de tub!

Pluk die aardbeien uit de koelkast, glaasje champagne erbij en relaxen maar in die ...

Met de Manta5 Hydrofoiler zweef je over het water!

Marco Borsato en Jezus liepen al over het water, maar tegenwoordig is het voor ...

Sinds wanneer kan je Gsm’s opvouwen?

Het einde van de wereld is nabij. Aliens vallen aan. Je kan je gsm ...

Hosting door Fraai