Bang & Olufsen Beovision 14: Een levend kunstwerk

Met twee redacteurs naast een voltijdse baan, wat voetbal, tennis, de nodige hotspots (lees evenementen, eet-en drankgelegenheden) bezoeken en ons lief tevreden houden moeten we je niet vertellen dat er geen minuut nog overblijft om met één hand in de broek, in de andere het ‘kaske’ de zetel in te ploffen om wat TV te knallen. Dit zouden we dan moeten doen in de drie van vierentwintig uur we als Whatmatters niet bereikbaar zijn…namelijk van 2u ’s nachts tot 5u ’s morgens, en dat is echt niet gelogen.
Beovision14-Interior
Soit…tot op de dag van vandaag was er ook geen reden toe. Gezien wij wel wat design-freaks zijn en we, snobistisch we soms wel zijn, alleen het beste willen, konden ze ons niet warm krijgen om ons te nestelen voor alweer een uit de kluiten gewassen beeldbuis die het interieur dusdanig verstoort. Bang & Olufsen heeft dit begrepen met de nieuwe Beovision 14. Waar wij vroeger onze woonkamer rond de televisie bouwden, integreren we de televisie nu in het geheel. Design, stijlvol…als een levend kunstwerk hangt of staat dit technisch vernuft te pronken in je woonkamer.
Beovision14-Integration-02

De nieuwe Biovision 14 is dan ook een prachtig samenspel van de beste materialen uit hout en kunststof. Ongezien voor deze tijd! Het is mogelijk de televisie op te hangen aan de muur, het voetstandaard te gebruiken of het speciale rugstandaard…lieten we het woord kunstwerk al eens niet vallen? De met zorg vormgegeven lamellen van eikenhout aan de voorkant van de BeoVision 14 creëren een warm en organisch contrast met het donkere koele antireflectie-glaspaneel en het slanke aluminium frame, dat de audiovisuele helderheid en precisie omlijst.

 

Dankzij de geïntegreerde Google CastTM-technologie kunt u films, foto‘s en muziek rechtstreeks, met slechts één druk op een toets, van een mobiele telefoon of tablet naar uw BeoVision 14 streamen. Helemaal top: Niet alleen de software voor Android TV evolueert, ook uw televisie. En dat betekent dat u kunt rekenen op een nog groter entertainmentaanbod, verbeterde functies en nog veel meer magische momenten.

anti-reflection-4k-tv-beovision-14-bang-olufsen-lg-01

De Beovision 14 komt binnenkort in een 40-inch en 55-inch formaat, met prijzen van respectievelijk 6.365 euro en 8.565 euro. Mochten ze bij B&O een testpubliek aanspreken, zijn wij bij Whatmatters bereid om dit hebbedingetje met plezier te testen. En we beloven dat wij hier wel tijd voor zullen vrijmaken!

Meer info en foto’s vind je op de website van B&O , Instagram of via Facebook.
 

 

You May Also Like

Droom je ook van Sixpacks? Lees dit interview dan maar!

Of je nu onmiddellijk aan een gespierd wasbord of zoals in ons geval aan ...

Een 'cool' VW-busje voor thuis!

Drinken en rijden gaan niet samen. Het is dus bijgevolg not done de hele ...

Dit zijn de meest exclusieve clubs op deze aardbol

Velen onder ons hebben wel al eens verhalen over exclusieve nachtclubs gehoord. Sommige clubs ...

Hosting door Fraai