Abercrombie & Fitch First Instinct

Bij Abercrombie & Fitch denken we niet onmiddellijk aan parfum…(Toch heeft Jens de ‘Fierce’ wel in zijn toiletzakje zitten nvdr)…Eerder aan sportieve kledij en vooral knappe boys & bases met afgetrainde lijven. Ze zijn er van hun eerste controverse ook niet omgevallen. Nu liever spraakmakend, dan nietszeggend!

Ga af op je instinct

abercrombie-main-
Toch is al mening vrouwspersoon in katzwijm gevallen voor de geuren van de Abercrombie vrienden. Blijkbaar slagen ze er in met hun geuren, een gevoelige snaar te raken. Met FIRST INSTINCT, pakken ze uit met een nieuwe mannengeur, die voor het eerst verkrijgbaar gaat zijn in parfumeriezaken en niet enkel in de eigen shops. Een geur die ook niet te vergelijken valt met hun eerst parfum Fierce en overduidelijk mikt op een iets ouder/volwassener publiek, die zijn jeugd toch nog niet helemaal wil opgeven. Voelen we ons aangesproken, denk je? 
douglas-2
De geur is ontwikkeld door Philippe Romano en onthult gin & tonic, meloen, violet en citrus. We hopen alvast dat we de neiging om het vocht aan de lippen te zetten kunnen onderdrukken, maar het klinkt alvast veelbelovend. Ook amber, peper en musk zijn overigens waarneembaar.
Het parfum is verkrijgbaar in 30,50 en 100 ml en komt in een flesje met rimpelend water effect, of als je wil kan je er ook wel een golvende sixpack in zien, en dan bedoelen we niet het bier. Best stijlvol eigenlijk.
In België zal je deze geur dus binnenkort in de parfumerie kunnen vinden, maar je kan hem nu al bij Selfridges bestellen voor 30 Pond. Je doet een zaakje, want de wisselkoers staat gunstig!

You May Also Like

Tinder binnenkort ook op desktop!

Er is fenomenaal nieuws voor de vrijgezellen onder onze lezers! Tinderen kan binnenkort ook ...

Fris en fruitig de week beginnen!

  Het weekend dat is pure ontspanning. Zo tegen de middag uit je bed ...

10 weetjes over pornofilms! (NSFW)

Jens en Dennis Black Magic, het lijken soms broers. Ok, dat is misschien wat ...

Hosting door Fraai