Abercrombie & Fitch First Instinct

Bij Abercrombie & Fitch denken we niet onmiddellijk aan parfum…(Toch heeft Jens de ‘Fierce’ wel in zijn toiletzakje zitten nvdr)…Eerder aan sportieve kledij en vooral knappe boys & bases met afgetrainde lijven. Ze zijn er van hun eerste controverse ook niet omgevallen. Nu liever spraakmakend, dan nietszeggend!

Ga af op je instinct

abercrombie-main-
Toch is al mening vrouwspersoon in katzwijm gevallen voor de geuren van de Abercrombie vrienden. Blijkbaar slagen ze er in met hun geuren, een gevoelige snaar te raken. Met FIRST INSTINCT, pakken ze uit met een nieuwe mannengeur, die voor het eerst verkrijgbaar gaat zijn in parfumeriezaken en niet enkel in de eigen shops. Een geur die ook niet te vergelijken valt met hun eerst parfum Fierce en overduidelijk mikt op een iets ouder/volwassener publiek, die zijn jeugd toch nog niet helemaal wil opgeven. Voelen we ons aangesproken, denk je? 
douglas-2
De geur is ontwikkeld door Philippe Romano en onthult gin & tonic, meloen, violet en citrus. We hopen alvast dat we de neiging om het vocht aan de lippen te zetten kunnen onderdrukken, maar het klinkt alvast veelbelovend. Ook amber, peper en musk zijn overigens waarneembaar.
Het parfum is verkrijgbaar in 30,50 en 100 ml en komt in een flesje met rimpelend water effect, of als je wil kan je er ook wel een golvende sixpack in zien, en dan bedoelen we niet het bier. Best stijlvol eigenlijk.
In België zal je deze geur dus binnenkort in de parfumerie kunnen vinden, maar je kan hem nu al bij Selfridges bestellen voor 30 Pond. Je doet een zaakje, want de wisselkoers staat gunstig!

You May Also Like

Whatmatters leert je NAT scheren!

Ga altijd voor nat! Als je je de vraag stelt waarom we nat scheren verkiezen ...

Omdat wij wel van rebellen houden

Pink Rebel, een blog met gevoel De kans dat wij bij Whatmatters afsteven op ...

Visualiseer je tattoo voor je ze laat plaatsen!

Een tattoo, zeker je eerste is geen kleine beslissing, tenzij je natuurlijk deze in ...

Hosting door Fraai