5 interieur missers als de vrouw van de dromen op bezoek komt!

Uiteraard is een mancave heel cool, maar een vrouw, nee die strik je er niet mee. Ben je nog single, dan ontvang je hopelijk af en toe een vrouw in huis. Al was het maar om eens iemand anders te laten koken of niet altijd uit eten te moeten gaan (herinneringen komen boven drijven, nvdr.). Let wel: met de inrichting van je stulpje vertel je de dame in kwestie heel wat over jezelf en geloof ons, ze vormen er zich razendsnel een mening over. Niet voor niets werd de moeder van ondergetekende redacteur steevast ingeschakeld om de woning op orde te houden. Dank u moeder! 
Maar waar letten die dekselse dames nu op voor ze zich achter de potten zetten of sexy in je sofa laten glijden? En waar knappen ze nu volledig op af? Wij onderwierpen een paar ravissante exemplaren deze vraag voor en distilleerden er voor jullie deze 5 punten uit. Doe er jullie voordeel mee en vergeet ons geen berichtje te sturen om ons te bedanken. Een uitnodiging voor de trouw mag ook!

De 5 missers in je interieur

Een ranzige badkamer

Concreet: de pot! Wis vakkundig je sporen, ook al plassen vrouwen zittend, de inhoud van de pot hebben ze steevast gezien. Je doet bij het plassen dus ook altijd de bril omhoog en als je klaar bent weer omlaag. Mannen kunnen maar 1 ding tegelijk, dus concentreer je op je straal en mik! Ruim ook alles rond de pot en in de badkamer, als dit dezelfde ruimte is netjes op. Zij zitten, dus hebben tijd genoeg om rond te kijken. En deze wezens kunnen wel meerdere dingen tegelijkertijd.
wc-bril-omhoog-of-omlaag

Een stinkende woonkamer

De gouden raad van tante Kaat: verlucht. O ja, opruimen doe je ook. Niets erger dan stank die je overvalt bij het binnenkomen. Je doet dus netjes de vaat, gaat af en toe met een sopje in de weer of je huurt daar iemand voor in. Als je niet voor jezelf kan zorgen, hoe ga je haar dan in de watten leggen?
DSC_0128

Een vies bed

Wie wil er nu vogelen in een vies bed? Ook al zit er geen lijn in de vrouwen die het bed frequenteren, je brengt je bed altijd op orde. Meer nog je verschoont de lakens! Is je bed schoon en fris dan duikt je Tinder dat er met plezier in. Zorg alleen dat je ze er nog uit krijgt.
messy-bed-stock-today-tease-150911_5949f895c76c4a00be85c88964343bbf

Foute posters en kunst

-font-b-Naked-b-font-women-font-b-posters-b-font-wall-sticker-of-size
Halfnaakte vrouwen, vunzige quotes, allemaal heel leuk, als je 12 bent … Vrouwen hoeven dit niet echt te zien bij een +19-jarige. Heb je een mooi appartement richt het dan ook stijlvol in. Vrouwen houden meestal wel van wat gezelligheid, voorzie dus kaartjes, dekentjes, etc … Die haal je uiteraard niet uit de kast als je alleen bent.

Een afgeleefde sofa

messyartistshome
Meubels die van spullenhulp lijken te komen, dan scoor je alleen mee bij een specifiek type vrouw. Ben je niet van het bomen knuffelende type dan is de kans klein dat je ermee weg komt. Ook vlekken, zijn een afknapper. Durf te investeren in je meubilair en dat hoeft daarom helemaal niet veel te zijn.
Zo bij deze ben je gewaarschuwd. Wil je bijkomende tips? Laat het ons gerust weten, we hebben een massa ervaring bij Whatmatters die we graag delen!

You May Also Like

Felix Amsterdam, dé ontbrekende schakel voor de stijlvolle man

Felix zag het licht (en geeft u zowaar een korting van 20%) Tijdens Felix’ ...

Na 50 jaar gelekt: Ingrediënten Big Mac saus!

Dit moet redelijk zuur zijn, daar bij McDonald’s. Hoewel, zuur? Het proeft in ieder ...

#SeeYouInBrussels

De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat Antwerpen, Knokke, Gent en zelfs Geel City ...

Hosting door Fraai