De 4 duurste smartphones van het moment?

Waar uw redacteurs vroeger het laatste nieuwe model smartphone al had voor deze in de winkels lag, kom ik daar nu een beetje van terug. Het leven van een Whatmatters redacteur mag dan wel pure fun zijn, qua roebels is het net dat tikkeltje minder. Maar vooral het feit dat die peperdure pareltjes nog makkelijker uit de handen glijden dan een stuk zeep in een gevangenis orgie (ervaring? nvdr.) en herstellen elke keer opnieuw een fortuin kost, is de grootste reden.
Voor ons lezers die met de allerlaatste trends mee willen zijn, state of the art willen bellen en wat roebels te spenderen hebben, sommen we hier alvast even de 4 duurste toestellen op, die er momenteel te verkrijgen zijn. Hebben we er eentje gemist, laat het ons dan zeker weten of beter nog, doe er ons eentje cadeau!

De 4 duurste smartphones van 2016

Gresso Regal Gold
€ 5.365

Wil je bellen met titanium en goud in de handen? Dan is de laatste nieuwe Gresso Regal Gold wat voor jou! Het toestel draait op Android en elk apparaatje wordt met de handjes gemaakt. Wij vermoeden net zo goed in China, maar kom. Het unieke nummer tref je in aan op de achterkant, netjes gegraveerd in het goud. Vanbinnen moet je geen bijzondere prestaties verwachten, maar de buitenkant doet veel natuurlijk. Zo kennen we een hele hoop vr… , soit!
 

Sirin Solarin Crystal White Carbon DLC
€ 14.199

Volgens goede bronnen in de Begijnenstraat te Antwerpen (gevangenis) is dit het toptoestel bij de criminelen. Let wel criminelen die eerst aardig wat roebels opzij hebben gezet natuurlijk. Dit toestel is namelijk ultra-goed beveiligd en quasi onkraakbaar. Aan de buitenkant voel je leer en carbon en ook zwarte diamantjes kunnen niet ontbreken. Los van de fantastische encryptie, draait dit toestel ook gewoon op Android en is de prijs eigenlijk niet te verantwoorden. Bovendien valt dit toestel zo groot uit, dat je er heel eenvoudig iemand quasi mee kan doodmeppen. Herlees de eerste zin en weet waarom.
sirin-3

Vertu New Signature Touch
€ 17.682

Vertu gaat als iets langer mee in het topsegment. Deze toestellen worden handgemaakt in Groot-Brittanië, maar dan hopelijk niet door een bezopen Brit, die ze net uit de lokale pub hebben geplukt. Wat dit toestel speciaal maakt? Niet alleen ziet de Vertu er wél goed uit, er is ook een app waarmee je 24/24 een butler kan bellen, waar ook ter wereld. We zien die arme drommel al koers zetten richting Groenland.
Ga je voor het pronkstuk, kies dan voor de gestikte kaflslederen variant. 10.000 roebeltjes meer dan het ‘gewone’ model, maar hé, je bent rijk en je wil wat!
tnst_C6_Titan_Signature_2015_2_darker
front-ui

Goldvish Eclipse Diamond & Alligator
€ 32.734

Eén advies laat deze niet in het toilet vallen of in een dronken bui gewoon in de VIP-box liggen. Niet dat je er van wakker zal liggen, maar toch. Dat de Zwitsers niet alleen ‘s werelds beste klokken maken, bewijzen ze met dit pareltje. Ga voor het model met de diamanten en het alligatorleer, met minder hoef je niet tevreden te zijn!
Goldvish-Eclipse-2
 
*** Eerlijkheidshalve is dit stukje gebaseerd op een artikel van Esquire.

You May Also Like

Ijzersterk of eigenlijk nog sterker die PIONEER WALLET

Wat je met een portefeuille bent die sterker is dan staal? Waarschijnlijk geen hol, ...

Stijlvol en toch warme voetjes?

Het meest ondergewaardeerde schoeisel: sloffen ongetwijfeld! We zouden stoer kunnen doen en zeggen dat ...

Stijlvol je webcam afschermen? EyeLock!

Waarom je in godsnaam de webcam van je laptop zou afplakken? Om hackers geen ...

Hosting door Fraai