2 keer vers in Antwerpen

Gezond eten, tegenwoordig met een kokende vriendin in huis (toch in mijn geval, dank u bol) is dat al een stuk makkelijker, maar als man alleen was het een drama. Werd er niet uitgebreid op sterrenniveau getafeld dan was het ongetwijfeld pizza of kebab van Ali, de bevriende uitbater van shoarmazaak ‘Het al weken draaiend spit’. Nee, de darmpjes verzorgen was niet bepaald een prioriteit, hoewel we geen gram bijkwamen.

Geef je voeding gezonde FUEL

13620215_1019711908063925_7776205178015076102_n
Gelukkig zijn er sinds kort 2 valabele alternatieven in Antwerpen, de rest van België zoekt het voorlopig maar even uit. Hoewel we er vrij zeker van zijn dat FUEL snel gans het land zal veroveren. FUEL staat immers voor GEZONDE kant-en-klaarmaaltijden. Een professionele chef staat in voor de bereiding en de voedingswaarden worden nauwlettend door een voedingsdeskundige in de gaten gehouden. Wie heeft er ooit gezegd dat fast food moet druipen van het vet.
Onbewerkte, verse, biologische en seizoensgebonden ingrediënten, een beproefd recept uit de sportwereld vindt zo zijn weg naar je thuis. Maxim Montens de oprichter, voorziet maaltijden in verschillende porties en de gerechten zijn steeds verkrijgbaar met vlees, vis of vegetarisch.
Met prijzen tussen de 11 en de 14 euro worden deze gerechten in Antwerpen netjes bij je thuis geleverd of vallen ze op te pikken bij een afhaalpunt .Gewoon proberen. Lees meer op de site of volg het bedrijf op Facebook of Instagram.
Banner_vegi_2048x2048

Gewoon vers op het Zuid

En daar stopt het niet voor de verwende Antwerpenaar. Recent smeet ook VERS ZUID de deuren open. Vers bereide salades en shakes brengen nu al horden volk op de been. Eigenaars An Cambré en Nelly Snoeys kregen bij de opening al een serieuze rij te verwerken. Zou er een markt voor zijn?
Ook hier is vers het credo en zijn de huisbereide gerechten een voltreffer. Wordt er tegenwoordig nog gekookt thuis? En wij maar denken dat we bij Whatmatters uitzonderingen waren.

Ben je op pad in het Antwerpse Zuid ga dan zeker deze zaak eens ontdekken op de hoek van de Kloosterstraat en de Kronenburgstraat. Momenteel is de site nog niet online, maar deze valt hier binnenkort te ontdekken.

You May Also Like

3 wellness retreats waarvan je herboren terugkomt

Iedereen moet er wel eens tussenuit om aan de mallemolen te ontsnappen. Uiteraard zijn ...

De mixology box van Ralph Lauren

Nu kennen we Ralph Lauren uiteraard wel, maar af en toe weet een label ...

Hosting door Fraai