De knapste vrouwen op aarde? Hier vind je ze!

Uiteraard vind je in België  ravissante exemplaren van de vrouwelijke soort. Maar waar vind je nu wereldwijd de knapste vrouwen? Bij Whatmatters laten we geen vraag onbeantwoord en we trokken dan ook op onderzoek uit. Na een uitgebreide literatuurstudie en nog veel meer, lijsten we voor jullie de 10 landen, waar het vrouwelijk schoon bij bossen groeit en als manna uit de hemel valt. Moest het in België tot op heden dus nog niet gelukt zijn of ben je gewoon toen aan eens iets anders, ga dan zeker en vast eens door het onderstaande lijstje. Laat ons zeker je ervaringen weten!

INDIA

Dit land heeft zoveel meer te bieden dan goedkoper IT-ers en nachtwinkels! Val je voor natuurlijke schoonheid, mysterieuze ogen en heilige koeien? India is helemaal je ding! Eén van de bekendste is ongetwijfeld Sushmita Sen, die in 1994 de Miss Universe kroon wist binnen te slepen. Ondertussen zijn er natuurlijk al jongere en frissere exemplaren verschenen, maar eer je klassiekers.
maxresdefault

JAPAN

Als je ‘big’ bent in Japan, ben je dat toch overal? Het betere Aziatische type kan je hier dan ook vinden. Statistisch gezien kan het ook niet anders gezien de grote populatie. Als ze ook nog een perfect sushi roll in mekaar kan draaien, dan zit je helemaal gebeiteld.
Japan

AUSTRALIE

Wie denkt dat in Australië enkel kangoeroes rond hoppen, die heeft het mis. Val je voor blond, met een accent, dan begeef je je hier richting hemel.
Australia 2

FILIPPIJNEN

Als we mogen vertrouwen op de hoeveelheid import in België uit dit land, kunnen we er niet omheen. De Filippijnen zijn hot! Bruine ogen, speels en meervoudig winnaars van Miss Universe, deze dames weten van aanpakken. Begin je via internet te chatten, stuur dan niet onmiddellijk geld op, een gouden tip.
Filipijnen

FINLAND

Hallo Helsinki! Je hebt blond en je hebt Fins. Hier gaan we zelfs niet meer over vertellen.

Finland 2
Finland 3
Finland
BRAZIL

Vraag het maar aan Usain Bolt of andere Olympiërs. Brazil rules! Met de samba in de genen, weten ze in elk geval hoe te bewegen. Uw redactie kan er over meepraten

Brasil
Brasel 2
ZWEDEN

Zie Finland. Ze kunnen de Miss Universe winnaressen ondertussen opstapelen.
Sweden Sweden 3 Sweden 2

PUERTO RICO

Aiaiaiaiaiai Puerto Rico. Niet alleen beschikt het land over fantastische pijlgifkikkers, de vrouwen moeten er niet voor onderdoen.
Puerto Rico 2 Puerto Rico

VENEZUELA

Als je als land zelfs scholen hebt waar miss-kandidates worden opgeleid, dan weet je waar je moet zijn. Drinkbaar water is dan weer helemaal iets anders, maar dat noemen ze prioriteiten stellen.
Venezuela Venezuela 2

USA

Het land van Donald Trumph staat fier te pronken op nummer 1.


USA 4

You May Also Like

Dit moet zowat de mooiste interieurarchitecte ooit zijn

Ze mag onze redactie wel komen herinrichten… We betwijfelen of deze 25-jarige knapperd ooit ...

Klimaatactiviste achter “Nips for Future” geeft stevig gas

Ze zet al haar troeven in We moeten bekennen, echt groene jongens zijn we ...

Cultureel geïnspireerde Emily gaat nog eens naakt

Geen ‘Blurred Lines’ deze keer maar netjes bedekt door haar gitzwarte haren…zo laat Emily ...

Hosting door Fraai