Ines Van Uythem, troeft zelfs de missen in de Dominicaanse Republiek af!

De aandachtige lezer (en we bedoelen lezer, niet kijker, nvdr.) zal het ongetwijfeld al gemerkt hebben. We grijpen veel en graag terug naar Missen. Waarom zouden we het ook niet doen. Het kan en het mag! Omdat we al dat moois graag delen met onze lezers begaven we ons ook deze week weer in de Vlaamse velden richting een onooglijke gemeente, waar deze ravissante dames zich al eens willen schuilhouden. Terecht, in de grote stad zouden ze ongetwijfeld amper kunnen buiten komen!
Zo belanden we deze week in Nieuwrode, een gehucht waar zelfs de GPS stevig over diende na te denken. Een redacteur en zijn stalen ros moet wat over hebben voor zijn artikels. Doch voor Ines Van Uythem werd dit graag gedaan. Een miss die in België én internationaal een prijs weet weg te kapen, dat is wat anders dan Miss Pruimtabak, laat dat duidelijk zijn. Maar lees dat vooral zelf in het interview.
Hoi Ines, waar bevinden we ons in godsnaam?
14009863_1171968576197217_711881894_n
Jongens, kalm blijven. Jullie zijn in het liefelijke Nieuwrode. Hier ben ik ondertussen 19 jaar geworden, maar ik trek naar het grotere Hasselt voor mijn studie Kleuteronderwijzeres.
Toch naar de stad? Pas daar maar op! Hoe zou je jezelf omschrijven?
Ik kan mezelf beschrijven als een doorzetter die recht op haar doel af gaat.Als ik iets wil ga ik er ook voor. Daarnaast ben ik ook een echte levensgenieter. Mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven. Ik ben ook een sociaal wezen dat veel lacht.
Dat schept een band! Je hebt al wel wat Miss-verkiezingen gewonnen als we ons niet vergissen?


Yep, in mijn vrije tijd ben ik druk bezig met modellenwerk en hostessenwerk. Op 3 oktober vorig jaar heb heb ik de titel Miss Fashion 2016 gewonnen en mocht ik België vertegenwoordigen op een buitenlandse verkiezing in de Dominicaanse Republiek waar ik de titel en het kroontje van ‘Miss maya teen of the world’ gewonnen heb.
Miss Maya teen of the world, Miss Pruimtabak eat your heart out! Onze felicitaties overigens! Ben je nog betrokken bij Miss Fashion?

Ja hoor, ik hou me vooral bezig de nieuwe kandidates van Miss Fashion te begeleiden en ik probeer mijn ervaringen door te geven aan de meisjes.
Wat we ons afvragen Ines, brengt zo een verkiezing winnen wat op?
Euh, vooral veel ervaring en er gaan natuurlijk wel een heel aantal deuren open. Ik ben meer en meer actief geworden op de social media en ook mijn modellenwerk heeft een stevige vlucht genomen.
Je social media zeg je. De moeite van het volgen waard?
14017832_1171968749530533_1748187363_n
Ik blijf er in elk geval mezelf op. Dus als je me echt wil leren kennen wel. Je mag je vooral verwachten aan mijn levensgenietende selfies.
Er zijn slechter foto’s om te bekijken denken we dan. Is er ook een vriendje dat stiekem meekijkt?
Nee, momenteel is er in geen wegen een vriend te bespeuren. Als jullie er eentje kennen die voor zijn doelen gaat laat het me weten. Dat vind ik zooooo aantrekkelijk!
 
Sorry, wij zijn al bezet en stokoud ondertussen, maar we zullen eens polsen. Speciale wensen?
Ik moet er mee kunnen babbelen en hij moet even goedlachs zijn als mezelf. O ja, ik wil me ook een prinsesje voelen. Eerlijkheid en trouw staan voor mij centraal.

If you can dream it, you can do it!

Dat is niet om mee te lachen, dat is duidelijk! Waar in Hasselt ga je op pad?


De Versuz is mijn favoriete dansplek! Maar ook op de Oudemarkt in Leuven. Bar Louis is geweldig daar om een hapje te eten.
Dan heb je ongetwijfeld Jens met zijn vriendin al wel eens zien passeren. Volgende keer zwaaien, naar beide graag, om verder onheil te voorkomen! Wat zijn je ambities nog?
Ik wil kleuterjuf worden maar ook dat modellenwerk wil ik meer en meer doen. Maar ik leef eerder van dag tot dag, we zien wel wat de toekomst brengt!
14012246_1171968809530527_230975755_n
Laten we het daar voorlopig bij houden Ines, we hebbe beloofd voor het donker thuis te zijn en we moeten nog wel een eindje terug. We wensen je alvast nog ontzettend veel succes!
Meer weten over Ines en haar manier om van het leven genieten? Volg haar op Facebook of Instagram. Eén gouden raad, wees eerlijk en toon ambitie!
 

You May Also Like

Zet Jessy Malysse Miss Exclusive opnieuw op de kaart?

Miss Exclusive…Er is nooit meer inkt gevloeid dan over deze verkiezing. Volgens de organisatie ...

Emily Ratajkowski laat nog maar eens zien waarom ze onweerstaanbaar is

Om ons geheugen op te frissen… We zouden ze bijna vergeten, Emily. Het is ...

From Russia with love: Vita Sidorkina

Dat in het voormalige Oostblok wel wat pareltjes op te duikelen vallen, daar hoeven ...

Hosting door Fraai