Zo rol je een broek op!

Neen, het heeft niets te maken met het feit het deze lente en zomer veel geregend heeft, we tot over ons knieën in het water stonden of we gewoon een slechte maat van broek hadden gekocht…neen! Het is al even een trend en het zal je dan ook niet ontgaan zijn dat je ons al geregeld hebt zien lopen met water in onze kelder. Eén lid van de redactie vindt dit niet erg daar zijn lange benen, doch smallere taille ervoor zorgen dat het soms moeilijk broeken kopen is die voldoen aan de juiste breedte en lengte…soit, om maar te zeggen…deze trend is op een juist moment in ons leven gekomen.

thumb_Alexander-Liang-0120_1024

Toch zien we bij velen het wel willen maar niet kunnen…slecht opgerolde broeken doen kerels lijken alsof ze net willen gaan optreden in een circus en laten we dit nu net willen vermijden.  Het oprollen van je broek, ofwel met een mooi woord cuffing genoemd, kan je op verschillende manieren doen. Wij verkiezen echter de pinroll. Deze techniek zorgt ervoor dat je broek stevig om je benen zit gerold, waardoor je een soort joggingbroek-effect krijgt. Dit zorgt ervoor dat je je lange broek met veel verschillende schoenen kan dragen, zoals bijvoorbeeld sneakers, espadrilles en bootschoentjes.

thumb_b9f6bdd41d55bbee5e666fb089ff05e7_1024

En mannen…we weten dat los in de sneakers of Docksides minder aangename geuren geeft maar laat alsjeblief die sok uit, het is geen zicht!

thumb_4511725_2015-06-01_19.21.13_1024
Onze Nederlandse collega’s van Manify hebben er een filmpje over gemaakt. Daar we het op papier niet beter kunnen verwoorden kan je hier het best bekijken hoe je de perfecte pinroll legt! Succes!

 
 
 
 
 
 
 

 
 

tcoc

You May Also Like

Emily van Tongeren: Miss Talent en wij weten waarom!

Miss Nederland, ja, dat stelt nog wat voor. Misschien moeten we daar in België ...

Het verschil tussen Selvedge & Raw Denim?

Het verschil tussen Selvedge en Raw denim? Vraag het de meeste mannen en ze ...

Heresy, grafisch design op je kleding

Bij Whatmatters hebben we een neus voor nieuwe mode. Beide redacteurs hebben dan ook ...

Hosting door Fraai