Whatmatters gaat naar de KERK

10517558_664604746957259_6372644822317754963_n
De Gentse Feesten ken je wel, of je er nu wild van wordt of niet, daar gaan we hier nu niet over hebben. Dat is een beetje te evident voor Whatmatters. Ze zijn in elk geval begonnen en lopen nog wel een paar dagen. 


Tussen het bier zwelgen door kan je je op Gentse Feesten echter ook culinair laten verwennen en zelfs een streepje cultuur meepikken en dat nog volledig gratis ook (het culturele onderdeel dan toch). Haleluja Whatmatters en dat mag je hier best letterlijk uitspreken.
Vanaf 17 juli en gedurende de hele Gentse Feesten, vind je de gerenommeerde Gentse cateraar Coeur Catering immers in de Sint Jacobskerk waar ze een aangenaam rustpunt bieden in de drukte en onder de naam CHURCH ook uw smaakpapillen verwennen met exquise hapjes en drankjes.

Vorig jaar passeerden maar liefst 50.000 nieuwsgierigen de kerk en genoten er van gezonde gerechtjes, een expo, rondleidingen en een streepje klassieke muziek. Bedankt Whatmatters voor de culturele toets!
Heb je dus trek in gezonde streekproducten zoals Gentse kazen of de befaamde Tierenteynmosterd en combineer je dit het liefst met een kwalitatieve alcoholische versnapering, dan weet je welke richting je uit moet op de Gentse Feesten. Naar de kerk!
13669671_1046141355470261_7951081871694371309_n
Wie weet maak je zelfs nog wat nieuwe vrienden aan tables d’amis.
Je komt meer te weten op de Facebook-pagina van Coeur.

You May Also Like

Komt er een reünie van Nirvana?

Er is alvast een event gemaakt op Facebook… Als het op Facebook staat, dan ...

Zeephockey, de sport voor echte venten!

Hockey is in! Veel heeft natuurlijk te maken met de schitterende resultaten van onze ...

Whatmatters Boystrip-tip: Mountainbiken in eigen land!

En welle weg…. De grote vakantie is aangebroken en dat wil traditioneel zeggen dat ...

Hosting door Fraai