Whatmatters BBQ TIME

Er gaat bij temperaturen van om en bij de 25 graden weinig boven een smakelijke BBQ. Zeker als we zelf er niet achter moeten kruipen, zodat het zweet van ons voorhoofd druipt. Gewoon bordje pakken, kruiden in de neus en beentjes onder tafel, zo hebben we ze het liefst
Met wat jullie op de barbecue gooien willen we ons echt niet moeien, zolang het niet jullie vriendin/vrouw/bijslaapje is, zal het ons letterlijk en figuurlijk worst wezen. MAAR we willen jullie wel wijzen op 2 heel leuke en handige BBQ’s, wat nuttige/coole accessoires waar je mee kan uitpakken voorstellen en 1 receptje waar ze in Amerika alvast helemaal weg van zijn.
barbeque-strand
Zo heeft Whatmatters ook zijn nut op bloedhete dagen, ook als we daar zelf niet voor zorgen met onze selectie aan babes. Graag gedaan heren, op ons kan je rekenen!

2 handige BBQ’s

Met de Grillo Portable Grill neem je je BBQ overal mee. Handig als je een ander met de aankoop van het vlees, de slaatjes en de locatie wil opzadelen. Jij zorgt immers al voor de BBQ! Deze barbecue vouw je op als een paraplu en zet je dus in geen tijd neer. Er valt zelfs helemaal niks te monteren, klikken en klaar. In het roestvrijstalen netje leg je de kolen (ja die zak, zal je echt wel op je rug moeten meezeulen, nvdr.) en je verwarmt deze vanonder. Ben je klaar en nog in staat van op je benen te staan? Gewoon terug opvouwen en weg ben je.
foldable-portable-barbecue-grillo-is-a-lightweight-fire-hammock-1
Momenteel nog in conceptfase, maar binnenkort ongetwijfeld verkrijgbaar!
Bij Whatmatters gaan we graag voor contrasten. Ben je net van het type ‘stoere man’ en kan je vleesje niet groot genoeg zijn? Dan is de Barbecook Edson helemaal jouw ding. Een XL rooster voor XL grillen op een ton of is het een olievat? Lekker stoer toch? En heb je gedaan met grillen dan maak je er een leuke party-tafel van.
22c80f2c794f2464da3dbf8666aeafbd
Grillen als een echte man doe je blijkbaar al voor 169 euro. Bestellen kan bij Collishop.

Nieuwe BBQ-trend

Wil je iets helemaal nieuws proberen en je bij je vrienden/vriendinnen, die eigenlijk toch enkel in de Sangria geïnteresseerd zijn, als trendsetter geboekstaafd staan? Bekijk dat onderstaande filmpje maar eens. Alleen waar haal je die lava voor je lava-bbq?

3 onmisbare accessoires voor de BBQ

Het Whatmatters BBQ zwaard

Uiteraard kan je met een miezerig vorkje in je vlees of gamba staan prikken. Bij Whatmatters hanteren we echter het zwaard, als echte helden! Je weet nooit of zo een beest alsnog gaat aanvallen. Bij Coolgift tik je dit op de kop voor nog geen 20 euro. 
13

Merkstaaf

De Whatmatters man heeft zijn vleesje graag gepersonaliseerd. Ben je wild van tattoo’s, ook dan is dit gadget helemaal wat voor jou! Met deze tool brand je je logo, naam of merk in het vlees, een man bakent immers graag zijn territorium af. Je initialen in elk stukje vlees dat van de grill komt kan bij Coolgift al voor amper 20 euro. 
BBQ Branding 103

Onion Goggles

Echte mannen huilen niet! Tenzij bij ajuinen, maar ook dat is met dit handig brilletje verleden tijd.
Onion Goggles 1

Het Whatmatters BBQ- recept

‘BEER CAN’ TURKEY
Als Amerikanen er wild van zijn, waarom zouden wij er dan onze neus voor ophalen. Haal die kalkoen in huis en opvullen maar die aars met bier. Zo combineer je ongeveer alles wat een man zijn hart sneller doet kloppen! 

 

You May Also Like

north-sea-beer-oostende

Whatmatters on the road : North Sea Beer festival

Oostende : de zee, mossels, het strand, toerisme en bier. Niet meteen misschien een ...

Game of Thrones trapt seizoen af met 8 verschillende whisky's!

Game of Thrones on the Rocks please… Whisky moet je leren drinken…voor zij die ...

Morning Recovery: nooit meer katers!

Wat je op maandagochtend kan gebruiken? Misschien wel een drankje om die vervelende kater ...

Hosting door Fraai