Vergeet Stan Smith…hier is… Na-Kel Smith

We hebben allemaal ‘Stannekes’ in onze schoenkast staan. Je kent ze wel…de Adidas sneaker gebaseerd op het schoeisel van de tennisser uit de jaren ’70 en vijfvoudig Grand Slam winnaar, Stan Smith. Naast het tennis, lopen, voetbal, basketbal,…heeft Adidas ook een reeks onder de naam ‘Adidas Skateboarding’. En laat één van de jonge skateboardhelden nu net Smith heten…Na-Kel Smith. En zo releast het Duitse merk met de drie strepen een nieuwe limited edition van zijn Matchcourt Mid onder de naam Na-Kel Smith.
thumb_adidas-Skateboarding-Na-Kel-Smith-Matchcourt-Mid-9_1024
Wij bij Whatmatters hadden nog nooit van de dekselse Na-Kel gehoord. Wij zijn dan ook geen specialisten op een plank op wieltjes. Zet ons erop en gegarandeerd eindigen we als een schlemiel in programma’s op MTV als Ridiculousness, notabene gepresenteerd door skateboarder Rob Dyrdek. Soit, het neemt niet weg dat wij wel eens een board-sneaker aan onze tere voetjes willen.
thumb_adidas-skateboarding-na-kel-smith-matchcourt-mid-06-960x640_1024
 
 
 
Het schoentje zelf bestaat uit een volledig witte upper, een rubbere teen en een ‘vulcanized sole’, zoals ze dat noemen. Op de zijkanten vind je uiteraard de beroemde drie strepen met een blauw ‘gradient’ effect. Zonder al teveel franjes, een simpele maar mooie, strakke sneaker die niet misstaat in onze schoenkast.
thumb_adidas-skateboarding-na-kel-smith-matchcourt-mid-12-960x640_1024
De Na-Kel Smith Matcourt Mid van Adidas zijn online te bestellen hoewel we er ook wel zeker van zijn dat de betere board en sneakershops van deze wereld deze limited edition ook wel in stock zullen hebben.
thumb_adidas-skateboarding-na-kel-smith-matchcourt-mid-14-960x640_1024
 
 
 
 
En omdat wij, en waarschijnlijk ook jullie wel benieuwd zijn wie die Na-Kel is, hebben we alvast een filmpje opgevist met zijn kunstjes…weliswaar voor het tijdperk dat hij een naar zichzelf genoemde sneaker op zijn skateboard stond.
thumb_adidas-skateboarding-na-kel-smith-matchcourt-mid-13-960x640_1024
 
 
 
 
 

 
 

You May Also Like

5 stijltrends voor komende winter

De wintercollecties hangen weer volop in de winkels. Maar wat zijn nu eigenlijk de ...

Dit was de Victoria’s Secret Fashion Show 2018!

Engeltjes, Engeltjes en nog meer Engeltjes! Op het echte resultaat moeten we nog wachten ...

Cîroc x Moschino…Vodka in een stijlvol jasje

Een speelse benadering van mode en een nieuwe kijk op luxe… Vodka…wij lusten het ...

Hosting door Fraai