De ultieme soccer sneaker?

Fred Perry, tot voor kort associeerden we het bij Whatmatters vooral met gabbers. Nu zijn we vroeger wel eens helemaal door het lint gegaan op een Thunderdome (opzoekwerk voor iedereen jonger dan 30, nvdr.) en hebben we ons af en toe gewaagd aan wat ‘hakken’, maar onze lokken afscheren, NO WAY!
FredPerry_Exhibition_GreenSoccerJournal_B10_102_135EUR____Soit, Fred Perry, met kenmerkende lauwerkrans gaat al sinds 1952 mee, dat is dus al wel een tijdje. Fred was in die jaren overigens een tennislegende en nu nog is het merk het meest bekend om zijn polo-shirts, waarin hij toen menig tennisser alle hoeken van het veld liet zien. Ook jackets, t-shirts, sweaters en sneakers behoren ondertussen tot het gamma, dat bekend staat om zijn kwaliteit

Fred Perry x Green soccer

Ons oog viel vooral op de originele B1 tennisschoen, die een facelift kreeg in samenwerking met voetbalmagazine Green Soccer Journal. Deze sneaker werd ontworpen met de supporter in het achterhoofd die de weg naar het stadion vaak te voet moet afleggen en daarbij vaak wel wat afstand moet overbruggen. Ook voor het spurten als het waterkanon wordt ingezet doen deze schoentjes het perfect en zelfs in de ruïnes van de Bosuil zouden ze stand houden, wordt gefluisterd. 


De sneaker is gemaakt van kwaliteitsleer met verborgen naden. Voor deze naden haalde Fred zijn inspiratie bij de lederen voetballen van vroeger. Hopelijk laten ze de varkensblaas achterwege. We geven ze met plezier als afscheidscadeau aan Marc Wilmots, op deze sneakers kan hij beeldig ophoepelen!
De sneakers haal je in huis voor 135 roebeltjes en zijn er enkel in het zwart.

Meer info vind je op de site, op Facebook of Instagram.
OLI-FRED-PERRY2

You May Also Like

Design van Belgische bodem

Design heb je in alle kleuren, maten en vormen. En hoewel smaak persoonlijk is, ...

Natuurlijke stenen rond de pols

Nadat we eerder al Pig & Hen hadden ontdekt, botsten we nu ook iets ...

Hosting door Fraai