Surfen met een motor

Een surfer zonder golven is als een café zonder bier, al zitten wij dan persoonlijk liever zonder bier. Voor Whatmatters mag het iets zwaarder zijn. In elk geval is vruchteloos liggen peddelen op je buik, wachtend op golven met de JETSURF verleden tijd. Een surfboard met straalmotor, hoe fijn is dat?!
724_PowerSkiJetBoards5-920x517

Need for speed

Met de Jetsurf kan je overal surfen. De snelheid heb je letterlijk en figuurlijk zelf in de hand, je moet alleen je evenwicht kunnen bewaren. Wat niet evident is met een topsnelheid van maar liefst 58 km/uur. Pittig, wie wil er nu nog een jetski? Pleur je toch van het bord, dan valt de motor stil, zodat je niet minutenlang achter je board moet zwemmen.
IMG_3334
Een volle tank is goed voor 1,5 uur pret, dus ook dat is goed nieuws. Het mindere aspect is misschien de prijs. Voor deze pret zal je toch wel een roebeltje of 5.000 moeten neertellen, maar wie heeft ooit gezegd dat extreme sporten voor iedereen weggelegd zijn?
Krijg alvast het water in de mond van het filmpje en ben je overtuigd dan kan je de jetsurf hier bestellen.

Laat alvast weten wanneer je je board voor het eerst test, wij maken ons vrij!
5_edit_copy

You May Also Like

iPhone of MacBook van steen? Het kan!

Hippe jongens we zijn, bellen we met een iPhone7 en zeulen we half West-Europa ...

5 flavors Mmei: Een 'echte' Aziaat op het Antwerpse zuid

Uw Whatmatters redacteur is een koele minnaar van de Chinese keuken (ook van de ...

Design voor avonturiers…Mister C. test de LamZac

Je hebt zo van die dagen dat je brein er niet geheel bij is ...

Hosting door Fraai