Slaap eens op de SEINE in PARIJS

Het is weekend en wat is er in het weekend leuker dan een tripje naar een andere (wereld)stad. Dan is Parijs, de stad van de liefde natuurlijk altijd een verstandige optie. Veel mooier maken ze het in Europa niet. Uiteraard heeft de Whatmatters redactie er zijn favoriete adresjes, maar sinds kort is er een gloednieuwe hotel niet aan maar OP de Seine.

Frankrijk’s  eerste drijvende hotel

De Seine speelt al eeuwen een belangrijke rol in de geschiedenis van de stad en vanaf nu slaap je er op, sip je er van cocktails en zie je de ontelbare boten voorbij schuiven. Off Paris Seine komt uit de koker van Maurizio Galante en Tal Lancman, die al heel wat prijzen wegkaapten. Word je niet misselijk als je nog maar aan drijven en dobberen denkt, dan zijn deze 2 samengevoegde scheepsrompen van 80 meter zeker een originele optie om jezelf of je vriendin/bijslaapje/vrouw te verwennen.

Waar het hotel het verschil maakt?

Off Paris telt 58 kamers, heeft een lounge dak met metalen platen waar de Seine in gereflecteerd wordt en in de receptie vind je een stuk oud van meer dan 250 jaar oud, dat zo uit de Seine lijkt geplukt te zijn als pronkstuk. Weet dat er 4 suites zijn, een panoramische lounge, een zomerterras van 400m2 en een panoramisch buitenzwembad zijn. Je kan er niet alleen overnachten, het hotel is ook toegankelijk voor bezoekers die er van een cocktail willen genieten of een tapa nuttigen.
Je vindt dit hotel aan de ‘Pont Charles de Gaulle’. Deze wijk bevindt zich tussen de stations Gare d’Austerlitz en Gare de Lyon en ligt centraal en dus ideaal om alle bezienswaardigheden van Parijs te bezoeken. 


Wij vonden alvast een overnachting voor 172 euro. Wil je meer weten neem dan zeker en vast een kijkje op de site, op Facebook of Instagram. Het hotel is pas open sinds 23 juni, dus je bent nog bij de eerste bezoekers/overnachters!
Een maagd in Parijs, dan doe je hier wat bijkomende inspiratie op, al kan je altijd de Whatmatters redactie contacteren voor bijkomende inspiratie. Wist je trouwens vanaf volgend jaar in de Seine zou kunnen zwemmen? Voorlopig zouden we het nu bij Paris Plages de zomerbars houden!
[fbvideo link=”https://www.facebook.com/LesPetitsFrenchies/videos/1368980696463012/” width=”2400″ height=”600″ onlyvideo=”1″]
Enjoy your weekend!
OFF PARIS SEINE
22 Quai d’Austerlitz
75013 Paris
Paris-OFF

You May Also Like

Chambers of the Curious

Hendrick’s gin is de voorbije jaren uitgegroeid tot een klassieker. Een zekerheid op café ...

Whatmatters wild van een vreemde ezel

Ezels, bizarre diertjes vinden we het bij Whatmatters. Af en toe voelen we ons ...

I wanna be a hippie …

“I wanna be a hippie, and i want to get stoned on …”. Dit ...

Hosting door Fraai