Retro! De nieuwe (?) Nintendo Classic Mini: NES

Waar is de tijd dat we moesten kiezen tussen een Sega en een Nintendo nadat deze de Commodore 64 van de troon begonnen stoten. En dan hebben we het nog niet gehad over de Atari. Soit, om maar te zeggen…people born in the late 70’s of in de eerste jaren 80′, zoals uw redactie, gingen compleet uit hun dak bij het zien van zoveel levensechte spelletjes dat je via een machine op je TV kon aansluiten. 90’s kids zijn opgegroeid met de PlayStation, Xbox,…en zijn steeds betere en uitmuntende graphics maar krijgen nu ook de kans om hetzelfde speelplezier die ma, pa, grote broer of ouder lief heeft gehad te kunnen ervaren eind jaren ’80, begin jaren ’90.

thumb_nintendo-releasing-mini-nes-with-30-built-in-games_1024We hebben het over de Nintendo Classic Mini NES, voluit Nintendo Entertainment System. Aan de oude rekels onder ons, haal oude herinneringen op en jonge virale kerels, beleef nieuwe avonturen met de ultieme retro-ervaring van Nintendo, die op 10 november in de rekken ligt! Ok, we geloven niet in Sinterklaas of de Kerstman…maar u nog eens goed van den domme houden kan alvast een leuk retro-geschenk opleveren.
thumb_117483_nintendomininescontroller_1024

De klassieke NES is dus terug maar wel in een nieuwe maar vertrouwde vorm als miniatuurversie van het oorspronkelijke Nintendo-systeem. Het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System wordt geleverd met een HDMI-kabel waarmee je het systeem kunt aansluiten op een HD-tv. Daarnaast zijn er op het systeem 30 NES-games geïnstalleerd, waaronder de populaire klassiekers Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, PAC-MAN en Kirby’s Adventure.

En voor het geld hoef je het niet te doen…voor de prijs van 1 PS4 spelletje of een Roebeltje of 60 heb je dit leuk hebbedingetje met 30 games en uren speelplezier in de plaats! Ons eerste kerstcadeautje op de lijst staat al ingevuld…

 

You May Also Like

Win een zee aan tijd met de BoringPhone

De allernieuwste snufjes op je smartphone? Cool, maar wil je helemaal mee zijn dan ...

TenSen Juweliers geeft een Michael Kors smartwatch weg!!!!!!!

Michael Kors doet vast wel een belletje rinkelen? Naast fashion, hebben ze ook al ...

iBubble: de eerste onderwater drone

Zoals jullie weten zijn alle sardientjes onze vriendjes diep in de zee (copyright Finding ...

Hosting door Fraai