Voor de professionele smartphone fotograaf

Sleept er iemand nog een digitale of spiegelreflexcamera mee, die op zijn visitekaartje niet fotograaf heeft staan? Tegenwoordig hebben we een fototoestel in onze zak, waar onze voorvaderen enkel maar van konden dromen. De hele godganse dag zijn we bezig met het trekken van selfies en andere foto’s. Of dat dat nu zo een verbetering is voor de maatschappij laten we in het midden, om daar ons hoofd over te breken hebben we geen tijd. Wij hebben het te druk met selfies nemen.
download

Geweldige smartphone foto’s

download (2)Wil je echt geweldige foto’s met je smartphone nemen, bekijk dan zeker de OOWA lenzen eens. Met deze ovale lenzen op je iPhone kan je nog scherpere foto’s trekken. Ideaal voor op je Tinder profiel, of net niet natuurlijk …
De lenzen van Oowa zorgen dat er geen vervormingen plaatsvinden, je foto”s haarscherp zijn aan de randen en er ook geen donkere hoeken meer opduiken. Met de 15 mm lens ga je breed en leg je de mooiste landschappen vast, terwijl de 2,5x telelens close-ups levensecht en genadeloos vastlegt. Misschien wel even die rode pukkel op voorhand wegwerken, de lens is onverbiddelijk.
De lenzen draai je heel eenvoudig op je iPhone 6(S) met de bijgeleverde beschermende case. Ook een lensdop, bewaarhoes en zonneklep behoren tot het geleverde pakket.
We gaan jullie niet vervelen met de volledige technische uitleg, fotografen kunnen die op de site vinden. Liever tonen we jullie een aantal leuke plaatjes geschoten met deze lenzen.


Nog niet genoeg? Meer info op de site, Facebook of plaatjes kijken op Instagram. In het filmpje hieronder leggen de makers de werking even uit. Voor 139 dollar tik je momenteel de 2 lenzen en alle attributen op de kop.

You May Also Like

Ideaal cadeautje voor autofans: Monopoly Nürburgring

De Groene Hel in bordspelvorm Vergeet de Nieuwstraat, de Meir of de Veldstraat,… autofans ...

Dit jacht met infinitypool is het dikste ooit!

Een paar keer Euromillions binnenhalen en klaar is kees… 150 meter pure luxe op ...

Is de jeugd klaar voor school? Hilarische rekels van Kurkdroog zoeken het uit! (Video)

Het antwoord? De job van leerkracht is een zwaar beroep! Exact een jaar geleden ...

Hosting door Fraai