Opgepast drijvende drol!

Een zwemband, het zou zelfs op de Werchter wei van pas komen momenteel, alwaar uw redacteur dit stukje enkeldiep in de blubber typt. Aangezien zowat iedereen nu wel de roze flamingo beu gezien zal zijn en ook de witte gans niet bijster origineel is kan je van de zomer beter uitpakken met de emoji zwembanden van Product Hunt.


Niet minder dan 6 varianten staan online op jou te wachten. Drijf je bij voorkeur op de gekende lachende drol of dobber je liever met de beentjes gespreid op een aubergine, je zegt het maar. Gegarandeerd zal niet enkel je zongebruinde torso de aandacht trekken dit jaar.
De luchtmatrassen zijn groot genoeg om comfortabel op te drijven en vormen ongetwijfeld het gespreksonderwerp van de dag aan de swim-up bar. Voor een goede 45 roebeltjes schaf je er eentje aan op de site van Thrice. Als je ons van de zomer ziet aanspoelen in St.Tropez, Nieuwpoort of Camping Dennenbad, laat ons zeker even weten wat je er van vindt!

Meer foto’s op de Instagram van Thrice

You May Also Like

Een pizzadoos als tafelblad?

Ecologisch misschien niet zo verantwoord maar who cares? Als het op onze ecologische voetafdruk ...

Oorlog voeren op kantoor doe je zo!

Dag in dag uit zijn we met serieuze zaken bezig op onze redactie! Ok, dat ...

F1 2020 Deluxe Schumacher Edition, voor de echte kampioenen

Eer de meest succesvolle F1-coureur ooit met de F1 2020 Deluxe Schumacher Edition  Codemasters ...

Hosting door Fraai