Ooit een prinses willen ontmoeten? Bij deze…Sylvie Kasten!

Prinsessen…wie heeft daar nooit over gedroomd? Waren jullie als kleine jongen niet stiekem verliefd op Pocahontas, Doornroosje of zelfs Ariël, de kleine Zeemeermin? Zelfs met een vissenstaart deed ze menig harten sneller slaan. Nu ja, 25 jaar later weten we wel dat een vissenstaart best wel wat geurhinder met zich kan meebrengen en dat we ons hier dan maar best ver van af willen blijven…doch zijn er mooie dames die zich gewillig af en toe in een prinsessenpakje wurmen en er nog goed voor betaald worden ook. Het leven als model, promomeisje is dus meer dan alleen af en toe lief lachen naar de camera. En wie anders dan Sylvie Kasten konden we hier wat over vragen. Dit knappe feeërieke model is een manusje-van-alles en weet verdomd zeer goed wat ze wil. Tijd om hier eens even bij stil te staan! Een portret!

13672409_10157299775220529_1612297528_n
Credits: Esther de Cuijper

Dag Sylvie, vertel eens wat over jezelf?
Ik ben Sylvie Kasten, 25 en fulltime bezig met van alles! Mij kom je tegen als hostess op een beurs, als promotiemeisje van een vooraanstaand merk, als verkoopster van nieuwe technologieën, als model op de catwalk en ’s weekends ga ik door het leven als prinses. Oké, enige uitleg is hier misschien op zijn plaats. Een goede vriendin van mij heeft een activiteitenbureau voor kinderpartijtjes, evenementen en bedrijfsfeesten. Zij stuurt mij in allerlei outfits het hele land door; van fee tot zeemeermin.
thumb_2.6_1024
Credits: Esther de Cuijper

Als Zeemeermin door het land…moet moeilijk zijn een wagen te besturen me dunkt…maar ga gerust verder…hoe lang ben je al model?
Ik heb mij in 2014 als zzp’er geregistreerd bij de kamer van koophandel onder de naam Sylvie Kasten Model.

Een dikke twee jaar dus. Waarom ben je ermee begonnen?
Vrienden spoorden mij aan om eens te shooten. Dit heb ik gedaan en sindsdien heb ik een heel groot netwerk opgebouwd. Ik heb directe opdrachtgevers, maar doe ook heel veel via bemiddelingsbureaus. Als zzp’er heb ik veel vrijheden. Ik kan kiezen welke klussen ik aanneem en als ik theoretisch gezien een maand ertussen uit zou willen, kan dit ook. In 2013 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog, maar dit had een te eenzijdig toekomstbeeld naar mijn idee.

thumb_2.4_1024
Credits: Ricardo Poggi

 

 

Dan ben je nu in een heel andere wereld terechtgekomen. Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik ben een workaholic, loyaal en een teamplayer. Op mij kan je bouwen.

thumb_2.2_1024
Credits: Ricardo Poggi

We bestellen een bouwkraan en beginnen eraan! Zit dit ook vervat in je is je persoonlijke levensmotto? Of je favoriete quote?
Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden is een spreekwoord waar ik mij goed in kan vinden. Van nature zie ik het glas vaak half leeg. Ik kan het moeilijk vinden dat wij als mensen eigenlijk maar van weinig betekenis kunnen zijn in ons korte leven, daarom vind ik dat je er altijd vol voor moet gaan. Als iets op een bepaalde wijze niet lukt, let it go en move on!

 

BAM! Zo hoort het! Voor u is Social Media onontbeerlijk. Waarom moeten we je hierop volgen?
Op Social Media kan je zien waar ik mij allemaal mee bezig houd. Als je ooit van een van mijn diensten gebruik wilt maken, dan kan je mij gerust een facebookberichtje sturen. Ik doe zoveel, maar tot op heden krijg ik vooral veel berichtjes over vragen over diensten die ik niet lever…Nu zie ik dit maar gewoon als een compliment! (Lacht)

thumb_2-1.16_1024
Credits :Sylvie & Haley by Sara Marques voor Moederdag

Bij deze ook van ons een vraag die niets over je werk te maken heeft…heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Ja, ik woon samen met mijn vriend en ons dochtertje. Lekker kletsen is echt het allerbelangrijkste in een relatie, op die manier bind je.

thumb_2.10_1024
Credits: Vincent ‘the boyfriend’ by Robin Kamphuis

Correct! Zijn er nog essentiële voor mannen? Wat wil je hen meegeven?
Je hoeft geen super looks te hebben om interessant te zijn voor een vrouw. Wees verzorgd en charmant! The way to a woman’s heart is haar mentaal te stimuleren. En af en toe een broodje van de bakker meenemen kan ook geen kwaad.

 
 
 
 
 

thumb_2.22_1024
Credits: Petrus Tomasila

 
 
Brood? Tegenwoordig komen wij alleen maar vrouwen tegen die brood mijden! Soit, we nemen het mee! De Favo-vraagjes dan…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes? Wat is je favoriete zonde?
Mijn favoriete zonde is lekker eten afhalen als ik mij te lui voel om te koken. Ik hou van koken, maar als ik geen tijd heb om een goede maaltijd op tafel te zetten, dan haal ik liever af. Ik heb even als kok gewerkt bij de Fine Fresh Food – The Green take away in Den Haag centrum. Als je voor niet te veel geld lekker biologisch wilt lunchen, dan is dit de spot! Tarwesapjes – een ervaring opzich -, slowjuices en zeewierburgers vind je hier.
Owkee! We noteren het in het grote eettent-whatmattersboek! Een allerlaatste vraagje, wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Veel geld sparen, goed investeren en een uitvinding doen.
thumb_2.20_1024
Credits: Xander Barenski

 

 

Succes en laat het weten als je iets tofs hebt uitgevonden! Bedankt voor je tijd! Willen jullie ook dagelijks volgen waarmee knapperd Sylvie bezig is, neem dan zeker een kijkje op haar Facebookpagina. Klik op volg en laat je meermaals verrassen! Zeker doen! 

You May Also Like

Snertweer? 5 seksstandjes voor op jouw luie zetel!

We kregen een vraag van een lezer. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de ...

Marianne Vink, Hollands Finest!

‘Zie daar de boerinnekes met hun rokjes zwaaien, van achter en naar voor, vanachter ...

Netflix komt deze week met fantastische reeks 'The End of the F**king World'

Ook in 2018 blijft Netflix doen waar het goed in is. Fantastische series op ...

Hosting door Fraai