Onze 7 RIO babes

Brazilië, Rio, voor ons zijn deze 2 namen al genoeg om bij weg te dromen. Voor de atleten die er met lekkende kranen, slechte bedden en waardeloos internet zitten blijkbaar veel minder. Niet getreurd, er is een massa aan condooms, kwestie van de tijd te doden. Alleen valt te hopen dat deze niet lekken, of zeg maar dag met je handje tegen die flitsende carrière. 
Dat die rubberen hoesjes van pas kunnen komen op de Olympische spelen dat hoeft echter geen betoog. Dik lopen ze niet de prachtexemplaren, maar ze zijn er wel. Of deze toppertjes in het Olympisch dorp verblijven of zich eerder wentelen in het comfort van het bubbelbad op hun kamer in een hotel (wat ze verdienen, nvdr.) laten we in het midden.
Bij Whatmatters selecteerden we alvast deze 7 vrouwelijke toppers, die uw scherm zullen opleuken en de saaiheid van de Olympische Spelen doorbreken. Hopelijk gaan ze lang mee, we gunnen het hen en onszelf van harte!

Sophie Horn – Golf – UK
Facebook

sophie-horn-hot-female-golder
Ok, we spelen bij Sophie al vals. Golf mag dan wel voor het eerst op de agenda staan in Rio en Sophie mag dan wel een waanzinnig sexy swing hebben en met een putter overweg kunnen, gekwalificeerd is ze jammer genoeg niet. Meer nog, ze breekt al een tijdje meer potten naast dan op de green. Niet getreurd, Whatmatters delibereert deze Engelse golfster en plaatst ze op nummer 7. De meest sexy golfster ooit, daar maken we met plezier een uitzondering voor.


`sophie-horn-hottest-photos
 

Jacqueline Carvalho – Volleybal – Brazilië

Jaqueline Carvalho 2
Jacqueline mept heel graag en heel hard op ballen. Deze Braziliaanse furie verdient dus meer dan haar plaatsje in het Braziliaanse Olympische team. Ze heeft al 2 gouden plakken op de Spelen in de kast en naast de kast ook een echtgenoot en kindje. Jacqueline werd al meermaals verkozen tot beste ‘receiver’ en bij ons prijkt deze dame met sprongkracht op nummer 6.

jc
Antonija Sandric – Basketball – Kroatië

Antonija-Misura-sexy
In Kroatië kunnen ze niet alleen voetballen. Naast een prachtige kust hebben ze er ook nog eens een prachtige basketbalster. Deze point guard speelt in Frankrijk, weet hoe ze moet scoren en werd al verschillende keren verkozen tot knapste sportvrouw. Laten we daar vooral niet over discussiëren. Onze nummer 5. 
C2A

Michelle Jenneke – Horden – Australië

 
thumb_michelle-jenneke-sports-illustrated_628_1024
Dat ze ‘Down Under’ heel wat vrouwelijk schoon hebben lopen daar hoef je ons niet van te overtuigen. Michel Jenneke is zo een raspaardje, die horden neemt als ware het stoepranden. In haar warm-up wil al eens een dansje sluipen en verder heeft ze ook ambitie als model. Van ons krijgt ze alvast de 4de plaats. Maar als ze blijft oefenen komt ze misschien volgende keer op het podium.
 

Allison Stokke – Polstok – USA

allison-stokke-the-one-x-the-wonder-photoshoot_1
Als Allisson op tv is, zijn we er bij Whatmatters met geen stokken voor weg te krijgen (wat een hilarisch woordspelinkje, NOT, nvdr.). Deze Amerikaanse wipt sierlijk en hoog. Tegen wil en dank groeide deze atlete uit tot een sex symbool. Al post ze toch genoeg foto’s om ons doen te vermoeden dat ze er ook niet echt van wakker ligt. Zilver met stip.
121862531

Ellen Hoog – Hockey – Nederland

ellen-hoog_047
Ellen hebben we hoog zitten, laat dat duidelijk zijn. Hockey vinden we sowieso al één van de meest aantrekkelijke sporten op de Spelen. Wapperende rokjes, verbetenheid en hockeysticks, daar zetten we ons met plezier voor. Deze dame stond in 2013 in de bikini-editie van Sports Illustrated, werd in 2014 vekozen tot beste speelster wereldwijd en bracht in 2015 een eigen boek uit. Een terechte nummer 2. Al is zilver in dit geval van goudwaarde. 
Ellen-Portret-Full-Body_1365063419
ellen-hoog-3-celmar-krop1

Sally Fitzgibbons – Surfen – Australië

Sally-Fitzgibbons-surfer-girl
Er kan er maar eentje winnen, maar uiteraard heb je voor ons al een tikkeltje voorsprong als je met een surfboard overweg kan. Sowieso al één van de attractievere sporten om naar te kijken. Nog maar te zwijgen over de babes die er naar staan te kijken of in Sally haar geval gewoon deelnemen. Haar ondeugende snoet, ranke body en stevige spieren verdienen van ons goud.
PS. Aangezien de Russen thuisblijven moeten we er wel een paar laten schieten, waarvoor onze excuses. Aan Poetin zal het niet gelegen hebben.
SallyFitzgibbons 1433913129182_169011411536037646652599174514070789748354n Sally Fitzgibbons Professional Surger HD Desktop Wallpaper 004

You May Also Like

4 miljoen volgers moet je verdienen: Tianna Gregory!

4 miljoen volgers op Instagram die moet je verdienen. Nu lijkt het ons als ...

WEAR SOUL – WALLDOG

Sweaters en t-shirts met een verhaal? Meet WALLDOG! Philippe Pelsmaekers, die eerder in de ...

Fitgirl Claudia houdt niet van dromen, ze doet!

Nee, wij hebben het op de Whatmatters redactie niet voor junkies. Alhoewel, een gymjunkie ...

Hosting door Fraai