Relatief onbekend, maar ZEER geliefd

Elke dag ontstaat er wel ergens ter wereld een nieuw sneakermerk , het ene al wat succesvoller dan het andere. Omdat we de dag van vandaag niet meer rond een fijne sneaker kunnen besteden we hier dan ook ruim aandacht aan bij Whatmatters. Als je ook onder een pak met een sneaker wegkomt, dan kunnen we best spreken over een blijvertje.
Om jullie toch enige houvast te geven in het vervolledigen van jullie collectie selecteerden we voor jullie alvast 4 relatief onbekende sneakermerken. Fabrikanten met puike stappers aan de rand van de doorbraak die Whatmatters wel weet te appreciëren.
Heb je er nog nooit van gehoord? Spread the word (of niet natuurlijk, nvdr.)

Article Number
www.article-number.com FacebookInstagram 

Minimalistisch met een vleugje retro? Dan moet je de collectie van Article Number maar eens bekijken. Monochrome modellen die toch voorzien zijn van de nieuwste technieken en comfort. Dit Amerikaanse label is amper verkrijgbaar in onze contreien, maakt gebruik van Italiaanse leder en geeft zijn schoenen gewoon een nummer. Want achter de schermen worden de hipste namen van sneaker modellen toch gewoon gelabeld met een nummer. Het is maar dat u het weet.

ETQ Amsterdam
www.etq-amsterdam.com FacebookInstagram

Onze noorderburen schotelen ons de ETQ sneaker voor. Stijlvol, handgemaakt en betaalbaar. Zo hebben we ze graag bij Whatmatters. Sinds 2010 op de markt, met als missie sneakers te ontwerpen met zo weinig mogelijk overtollige branding en met de focus op kwaliteit. We moeten zeggen, daar slagen deze jongens in met verve.

Number 288
www.number288.comFacebook – Instagram

Traditionele modellen worden door het New Yorkse 288 omgetoverd tot ware pareltjes. Elk model is met oog voor detail afgewerkt en kleine, bijzondere details maken het verschil.

Beyene
www.beyeneclassic.comFacebookInstagram

Zweden en minimalisme, ze gaan vaak hand in hand. Het ontwerp mag dan wel Zweeds zijn, de schoenen worden handgemaakt in ateliers in Portugal.

You May Also Like

Whatmatters ging helemaal wild met upcoming blogger Homme Sauvage

In een roes struinend door The Villa, op weg naar Joost mag weten waar, ...

Iedereen een Luiz Lenco!

Hoewel momenteel de mussen van de hitte nog van het dak vallen (enige overdrijving ...

Whatmatters Real Estate: Vakantiehuisje in The Hamptons voor 54.000.000$

Het Knokke van New York The Hamptons zijn een groep dorpen en gehuchten in ...

Hosting door Fraai