Leuven staat weer op de kaart!

13558921_1541350146174259_8173376011138161928_o
Voor Leuven hebben we een zwak bij Whatmatters. Zeker Jens toch, aangezien zijn deerne er studeert en dus heel wat tijd doorbrengt. Waar hij tot nu toe genoegen moest nemen met een klein benepen studentenstudio en een vettige shoarma kan hij binnenkort ongetwijfeld luxueuzer gaan slapen in The Fourth. En als je er dan tocht bent Jens, neem Renée dan gelijk mee uit eten bij Tafelrond, ik ben zeker dat Wouter wat speciaals voor je doet. Smakelijk!
Met Tafelrond/The Fourth krijgt Leuven eindelijk terug wat het verdient, een hotspot en landmark in één. Niet alles draait in Leuven namelijk om studenten, soms mag het net dat tikkeltje meer zijn. 

Klasse op de markt

De voormalige Nationale Bank op de Grote Markt werd vakkundig onder handen genomen, gerestaureerd en gepimpt om een gloednieuw toprestaurant/designhotel en opnamestudio te herbergen. Of hoe zou je een restaurant onder leiding van sterrenchef Wouter Van der Vieren anders noemen? En ook de andere mensen achter het concept lijken een garantie op succes. ‘The Fourth’ werd overigens gekozen als naam, omdat het de 4de bestemming is die het pand in de loop van zijn geschiedenis krijgt. Zo het half uurtje cultuur hebben we ook weer gehad. 

Falen is geen Option

Met als eigenaar Jan Callewaert van Option, kan de nodige domotica als showcase voor zijn bedrijf uiteraard niet ontbreken. Thermostaten die vanzelf aangaan, gordijnen die automatisch verduisteren, alles kan. Je douchen, dat zal je nog wel zelf even moeten doen. Bovendien zijn alle kamer uitgerust met kwalitatief materiaal, een credo dat ook in de rest van het hotel te herkennen valt. Alle producten en materialen zijn zorgvuldig gekozen, tot en met de koffiebonen toe.
Met oog voor detail en pure luxe heb je hier al een kamer vanaf 180 roebeltjes per nacht.
8415086

Wild van sterren

Het restaurant dat de naam Tafelrond blijft dragen zit al volgeboekt tot eind augustus. Dat heel Leuven op Tafelrond zit te wachten is dus duidelijk. Voor de culinaire beleving staat Wouter alvast garant. In het verleden kookte deze chef al wat sterren bij mekaar, al is dat niet het uitgangspunt bij Tafelrond.
Als laatste onderdeel werd er ook nog een professionele opnamestudio aan het geheel toegevoegd. De VRT zou nu al interesse hebben.
13558876_1541349576174316_6145351817681052825_o
In het restaurant kan je binnenkort terecht (2de helft juli) al is nu al reserveren aangewezen. Het hotel zou in september de deuren openen!
Je blijft op de hoogte via de site of via Facebook
[fbvideo link=”https://www.facebook.com/tafelrond/videos/1542944789348128/” width=”1600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
 

You May Also Like

Vaderdagtip: 52 Love Tickets

Een bericht aan alle stiekem meelezende dames. Het is vandaag 19 maart en op ...

Zoute gin steelt zijn naam niet!

Net als je denkt dat je alles gezien en geproefd hebt, ontdek je de ...

Hosting door Fraai