Hotel JAM!

Voel de stedelijke vibes

Hoewel we bij Whatmatters wel wat luxe gewoon zijn, kan een hotel ons blijkbaar toch nog met verstomming slaan. En dat in ons eigen Brussel en zonder al te protserig over te komen en te hoeven baden in overdreven luxe. Functioneel, hip en modern kan ook leuk zijn, zeker als je dan ook nog eens in de watten wordt gelegd. 


Een vergane kunstschool werd van het stof ontdaan, helemaal opgeknapt en gelanceerd als JAM, een recent hotel in Brussel. Een plek waar je heerlijk relaxed maar ook inspiratie opdoet. Een plek voor Whatmatters dus en nog heel wat anderen zo blijkt. 
JAM mikt dan ook resoluut op urban creatives. Er is een zwembad, heel wat kleur en pizza’s uit het eigen Italiaanse restaurant en heel wat activiteiten en animo. Tel daar ook nog een game room bij, overheerlijke koffie en een geweldige wifi-connectie en je blijft misschien wel net iets langer in het hotel hangen dan gepland.
Ook de kamers zijn bijzonder en zowat in elk formaat te krijgen dat je nodig hebt of je budget toelaat natuurlijk. Verwacht geen ‘grand chique’ maar wel een leuke, functionele stijl waarin het industriële is bewaard gebleven.

Zit het weer wat mee dan kan je terecht in het zwembad op het dak, het fabuleuze uitzicht krijg je er zomaar bij.
NIet voor niets scheert het hotel hoge toppen op booking.com en zijn ook de Facebook berichten lyrische. Het hotel situeert zich in Sint-Gillis op een boogscheut van alle bezienswaardigheden van Brussel, dus speel misschien eens toerist in eigen land en ontdek tegelijkertijd dit fijne hotel.
jam-hotel-brussels-game-room-04
En zeg nu zelf voor 75 euro per nacht voor een 2-persoonskamer kan je na een avondje hoofdstedelijk vertier toch echt niet naar huis rijden. Heb je een vrijgezellen in het vooruitzicht? Perfect, hier kan je met maar liefst 18 mensen in een kamer. 
Ontdek het hotel op de site, Facebook of Instagram en overtuig jezelf!

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Mansion Microsoft oprichter Silicon Valley ($41.000.000)

Geen spek voor onze bek Dat je als mede-oprichter van Microsoft financieel alles voor ...

De Invasie van Antwerpen!

Heel eerlijk? Tot vandaag was bij het woord invasie, het eerste wat bij de ...

3 biersteden die de moeite waard zijn!

Bier, we hebben het bij Whatmatters leren appreciëren, maar het was zeker geen liefde ...

Hosting door Fraai