Het mekka van de house

Groot, groter, grootst, festivals kunnen tegenwoordig niet groot genoeg zijn en sommige plakken er steeds meer dagen aan. Maar is dat werkelijk nodig, soms is één dag ten volle genieten toch veel leuker, nee? Chill, zonder helemaal door de weerstand te gaan.
En dat is exact wat het Dystopia festival dit weekend op zaterdag 9 juli te bieden heeft. Voor het 3de jaar op rij kan je je er op elektronische house muziek volledig laten gaan in Fort 3 te Borsbeek. En voor de eerste keer deze zomervoorspellen ze eens een warme, zomerse dag! 


Onder de naam ‘I’m a housegangster’ ga je hier volledig los op de beats van DJ Snake, Niels Feijen Flapjackers en nog heel wat anderen. Vanaf 13u wordt het festival op gang getrokken om rond 01u af te sluiten. Ruim voldoende tijd, lijkt ons!
11722582_928253330547025_6838796405437013823_o
Een ticketje voor een dag de benen en schouders losschudden heb je al voor 25 euro, VIP’s tellen 65 euro neer, wat in deze tijden nog altijd heel schappelijk is.
Ga dit weekend in de unieke (militaire) setting van Fort 3 genieten van de betere elektronisiche beats. Wij geven je alvast wat beelden en een after movie mee om helemaal in de sfeer te komen.
 

Tickets bestel je op de site, meer info vind je op Facebook!

You May Also Like

Shoppen met korting

Ook zal zwem je in de roebels, een koopje op vestimentair gebied kan nooit ...

Gumball 3000 knalt komende zomer van Londen naar Tokio in 6 dagen

Celebs, seks, party’s, geld, verkeersboetes, mooie vrouwen en verschrikkelijk dure en snelle hypercars…dit is ...

Festivalchick Quirine, ons zonnetje op… 'We Can Pukkelpop'

Wij bij Whatmatters hebben het zo druk dat we de leuke evenementen soms aan ...

Hosting door Fraai