Ga vintage met de specialisten van VDVintage

Hebben we bij Whatmatters iets met interieurdesign? Tgoh, wij hebben oog voor schoonheid en wonen zelf graag riant en stijlvol, dus ergens misschien wel. Toen we een berichtje kregen of we misschien iets in VDVintage zagen om wat over te brengen twijfelden we dan ook  niet lang. Originaliteit ondersteunen zien we immers als één van onze missies!
De rekels van VDVintage zijn immers al 25 jaar bezig met het aankopen van interieurspulletjes, vintage stukken, antiek en decoratie. Dan moet je er wel iets van kennen, nee? Niet alleen winkels, restaurants en werkplekken nemen ze onder handen, ook met jouw interieur kunnen ze ongetwijfeld uit de voeten.
13119102_228314347547129_2735237671432253166_n

Schep samen je droominterieur

Uiteraard kan je naar IKEA gaan (dat doen zelfs de heren van Whatmatters soms, de balletjes blijven een aanrader, nvdr.) om daar dezelfde kader dan 6.549.313 anderen ergens ter wereld op de kop te tikken of je kan een beroep doen op VDVintage. Zij gaan niet alleen op zoek naar originele decoratie, als je iets in je hoofd hebt dat niet onmiddellijk te vinden is, maken ze het gewoon zelf! Schilders, loodgieters, elektriciens en handige harry’s zijn er simpelweg op afroep beschikbaar om jouw dromen te verwezenlijken.
Daarnaast kan je ook gewoon op de site terecht waar je uit een hele waaier aan originele, vintage stukken kan kiezen die ze op stock hebben staan. Je shopt dus zelf je uniek interieur bij mekaar of richt in no time een winkel in waar de monden van zullen openvallen. En zeg nu zelf, je hebt toch liever unieke stukken met een verhaal, dan standaard kost? Wij bij Whatmatters hebben alvast onze voorkeur!
Omdat in dit geval beelden heel wat meer zeggen dan woorden, schotelen we jullie met plezier wat leuke stukken voor en enkele gerealiseerde projecten.Broed je zelf op plannen of kan je wel wat externe smaak gebruiken voor je interieur neem dan zeker een kijkje op de site, Facebook of Instagram. Je doet heel wat inspiratie op en de kenners van VDVintage helpen graag mee om je interieur- en wie weet misschien nog wel andere dromen te verwezenlijken.
13439021_257475217964375_2110846127694961294_n

You May Also Like

De drie meest luxueuze First Class experiences ter wereld

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven dat ook wij meestal met onze benen in ...

Een appeltje voor de dorst

Bij whatmatters streven we naar een gezonde levensstijl, wat ons niet altijd lukt, de ...

Cold brew coffee helemaal ons ding

Op de Whatmatters redactie zijn we verslaafd aan koffie, dat is al langer geweten. ...

Hosting door Fraai