Double Trouble ?!? Wij spraken met de dames van totallytwo!

Nog nooit van totallytwo gehoord? Doen de namen Céline Schraepen en Talisa Loup dan wel een belletje rinkelen? Nee, dan moet je hun Instagram-profiel maar eens bekijken, je kent ze vast WEL. Deze 2 dames zijn zowat de populairste bloggers/vloggers en Belgische celebrities op Instagram die je maar kan vinden. Niet alleen zijn de dames beide ravissant, delen ze hun hele leven op de social media, ze slagen er ook nog eens in om te blijven overeenkomen. Hopelijk kunnen we daar bij Whatmatters een voorbeeld aan nemen, maar vooralsnog willen we mekaars nek zelden omdraaien (leugenaar, nvdr.).

In elk geval zijn deze 2 dames erin geslaagd van hun hobby en passie, hun beroep te maken. Hoed af dus en ondertussen kijken we met plezier naar de al dan niet gesponsorde bikinifoto’s die op de profielen verschijnen. In elk geval wensten we bij Whatmatters het fijne weleens te weten over het succes van de dames, dus wisten tussen het reizen door te strikken voor een paar snelle vragen.
13000133_1535452700083432_6175224954888268693_n
Dames, jullie hebben zelfs Koppen gehaald (voor de jeugd, een duidingsprogramma op één, nvdr.) met jullie hobby/passie/job. Hoelang zijn jullie er al mee bezig?
We hebben elkaar leren kennen op de scouts toen we 10 jaar oud waren. We zijn al sinds jonge leeftijd bezig met bloggen. Onze eerst blog ging pas van start op 19-jarige leeftijd, de huidige blog zijn we vorig jaar in september begonnen.
De scouts en te zeggen dat ik van onze pa daar niet bij mocht, daar is het dus al misgelopen. Jullie zijn zowat een rolmodel voor andere vloggers, hoeveel tijd spenderen jullie eraan?
Een hele dag, als het niet meer is 😉 . Het is een passie, die een volwaardige job is geworden, daar kruipt dus ook werk in. We zijn dagelijks bezig met mailtjes te beantwoorden, meetings met klanten, events afspeuren, naar het buitenland gaan, filmpjes maken, monteren, foto’s maken, blogs schrijven enz…!


Dames, it’s a dirty job but’s somebody … soit! Zijn er ook echt mindere kantjes aan jullie bestaan?
Vaak worden events op het laatste nippertje doorgegeven, maar in deze wereld moet het snel gaan, dus vaak moeten andere afspraken dan schuiven! Maar ach ja, dat nemen we erbij ;-).
Dat hebben wij ook jom, maar wij worden er niet voor betaald! Bon jullie kunnen er van leven hebben we op Koppen gehoord. Plannen jullie er nog lang mee door te gaan?
Zo lang dat het kan!;) Bloggen, vloggen, met mode en lifestyle bezig zijn is onze passie, zo lang we dit kunnen doen, gaan we er mee door!
13626493_1562203597408342_5288718189143329228_n
Er komen steeds meer ouderen bij, de vergrijzing, enzo, jullie kunnen dus nog jaaaaaaren mee! Hebben jullie misschien ook tips voor beginnende bloggers/vloggers?

  • Blijf jezelf, zo straal je authenticiteit uit
  • Heb geduld, bloggen, vloggen heeft tijd nodig vooraleer het ‘populair’ wordt
  • Laat je zien, zorg dat andere mensen je leren kennen (op events) of laat leuke comments na op andere mensen hun blog, YouTube chanel.

Oei als rasechte kluizenaars kunnen we het dus wel schudden! Veel heren en dames zijn tegenwoordig fel actief op Instagram, daar misschien nog tips?

  • Ken je volgers, welke foto’s worden het meest geliked? Ga in die trend verder!
  • Liken, commenten bij anderen, zodat anderen je profiel leren kennen
  • Kwaliteit boven kwantiteit!

Tegen die laatste hebben we vroeger op heel andere vlakken gezondigd, maar kom, het gaat hier over jullie! We hebben gezien dat jullie ook een vriend hebben, hoe gaan zij om met jullie populariteit?
13221704_1545974962364539_5564315170579977648_n
Ze steunen ons allebei heel hard en zijn trots op ons. We zijn zelfs elk een eigen youtube kanaal begonnen om hen er nog meer in te betrekken. Céline & Nick kan je vinden op YouTube bij NICEfamily en Talisa & Geert kan je vinden bij familyLOUP.
13534421_262669964091638_174080769_n
Potverdekke seg, binnenkort een heel netwerk aan kanalen, sterk! Hebben jullie ook zelf soms te maken met jaloezie? Vrouwen kunnen hard zijn voor mekaar…
Dat gebeurt helaas regelmatig. We laten dat niet aan ons hart komen en blijven gewoon gaan voor onze droom. ‘don’t let negetive people rent a space in your head, raise the rent and kick them out;)’.
Hebben jullie ook nog tijd om spontaan eens wat te gaan eten, te gaan stappen ofzo?
Tuurlijk we hebben heel wat vaste adresjes. We gaan graag eten in Maastricht bij Tokyoto, we speuren ook graag de festivalweides af en iets leuks gaan drinken kan overal!
WAT een leven! Hebben onze mannelijke lezers buiten aan de foto’s ook wat aan jullie blog/vlog?
In onze vlogs komen ook regelmatig onze man en vriend eens aan bod en binnenkort komt er een heel interessant topic voor de mannen online;) We kunnen hier nog niet veel over verklappen maar keep your eyes open!;)
Van een teaser gesproken! We houden het in elk geval in de gaten! Nog andere grote toekomstplannen?
IMG_0225-1170x1170Er staan nog super veel projecten aan te komen. Een juwelenlijn komt er zeker aan met nog tal van andere projecten die momenteel nog even geheim blijven;) Wie goed kijkt naar www.totallytwo.com kan zien dat er een interessant item is bijgekomen op de blog;)
Ok dames, nog een paar korte vragen voor jullie weer op het vliegtuig moeten/mogen. Het leukste dat jullie al hebben mogen doen voor de vlog?
Naar Disneyland! Wetende dat we grote disneyfans zijn;) Maar we hebben al zoveel mooie kansen gekregen door totallytwo. We prijzen ons elke dag gelukkig!
En het meest bizarre?
Volgers die foto’s vroegen van onze voetzolen (iiieeeeuuuwww). Dat vonden we behoorlijk ‘creepy’!
Bwah, een propere voetzool, belangrijk! De allerlaatste, wat deden jullie eigenlijk voor totallytwo jullie leven veranderde?
Talisa was verkoopster en Céline werkte als leerkracht in het lager onderwijs.


Van een kleine switch gesproken! Bedankt dames!
En weg waren de ravissante deernes, naar waar zijn we vergeten te vragen, maar we gokken iets exotisch.
We hebben in elk geval een heleboel opgestoken en gunnen de sympathieke dames alvast alle succes, als het van hen afhangt tot ver voorbij hun 65ste. Laat die pampers maar komen dan!
Uiteraard zijn de dames en ook hun vrienden uitgebreid te volgen op de social media. Hier kan u alvast alle kanalen vinden, nemen zeker eens een kijkje!
Doorheen het artikel bewijzen de foto’s dat er in elk geval voldoende redenen zijn om toch eens te gaan piepen.

Totallytwo
WebsiteFacebookYouTubeInstagramPinterest
NICEfamily
familyLOUP
 
 

You May Also Like

De schatten van ZOLDER

Twee zaken die mannen overal ter wereld boeien? Auto’s en vrouwen, niet noodzakelijk in ...

Emily Ratajkowski laat nog maar eens zien waarom ze onweerstaanbaar is

Om ons geheugen op te frissen… We zouden ze bijna vergeten, Emily. Het is ...

Dit zijn de vier Ring Girls tijdens titanengevecht Conor McGregor vs Floyd Mayweather

Het titanengevecht tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather…heel de wereld lijkt er wakker van te ...

Hosting door Fraai