Crazy monday kan nu ook perfect op andere dagen

logo
Ja, we weten het is geen maandag, maar voor een fijne gin voor te stellen is elke dag van de week geschikt. Althans dat is toch onze mening op de Whatmatters redactie. Met de CRAZY MONDAY GIN overleef je zelfs de zwaarste maandag uit je carrière en kan je alles aan, maar dat kan ook gewoon aan de alcohol in het algemeen liggen natuurlijk …
Pittemnaar (even opzoeken met Google Maps, nvdr.) Yuri Demeyer brengt onder deze merknaam zijn eigen en eerste gin op de markt.
2004509
De ietwat bizarre naam verwijst overigens naar Zotte Maandag, de 2de maandag na 6 juli, de dag waarop heel Pittem op zijn kop staat. Wij stellen er ons al een mini Nikki Beach of TML-toestanden bij voor, maar het kan misschien ook wel net een tikkeltje minder zijn.

Wat je van de gin mag verwachten?

28761
Deze Belgische gin komt in een strakke witte fles. De gin opent zoet en smaakt intens en fris. Verder ervaar je een citrusachtige smaak met een pittige afdronk. Tel daar nog een stevige neus bij en je weet dat je kwaliteit in handen hebt.

Perfect serve
Glas met ijsblokjes
5 cl Crazy Monday Gin
20 cl Schweppes Pink Pepper
Jeneverbessen
Limoen zeste

Voor 49,99 euro schaf je deze fles aan bij ginsonline.be en zal je maandag of eender welke andere dag van de week nooit meer hetzelfde zijn. Neem ook een kijkje op de site of Facebook om meer te ontdekken.
13254904_1041774029191538_2655422392363483054_o

You May Also Like

Drink het echte 'Game of Thrones' bier!

Televisie, ik kijk het amper, altijd maar lezen en stukjes schrijven weet je wel. ...

Slaap eens op de SEINE in PARIJS

Het is weekend en wat is er in het weekend leuker dan een tripje ...

En of we een blinde tijger kennen!

Tijgers: Die kennen we, figuurlijk toch. Maar blinde tijgers, nee, al veel minder. Eeg ...

Hosting door Fraai