Vlees & bier, Grand(e) Bouffen maar!

Whatmatters gaat boeffen

affiche_M&B
Bij Whatmatters houden we graag van verfijnd dineren, maar voor een goed stukje (rood) vlees mag je ons ook altijd bellen. Met plezier komen we met onze handjes en tandjes een stuk vlees verorberen om U tegen te zeggen. Het hoeven niet altijd sterren te zijn!
Het spreekt dan ook voor zich dat we dit weekend wel eens langs het MEAT & BEER FEST zullen passeren, het is immers in Park Spoor Noord, de achtertuin van de Whatmatters redactie.


Vlees & bier


Voor de eerste editie wisten ze voor de Cargo Grande Bouffe, Duvel Moorgat en slager De Laet & Van Haver te strikken, 2 keer een garantie op kwaliteit. De Landlopers, de organisatie achter de Cargo Zomerbar en dit event geloven dan ook sterk in het concept en de combinatie tussen bier en vlees. En wie zijn wij om daar aan te twijfelen? 

Ambachtelijk en authentiek

Slager zijn echte popsterren geworden en dat zal je hier ook merken. Live-uitbeningen, worsten draaien en nog veel meer, je krijgt het hier allemaal te zien. Knuffel je in je vrije tijd als eens graag een koe, dat is dit misschien iets minder gepast voor je, maar op zijn minst krijg je er hier besef van. Er wordt gewerkt met lokale producten en door alles kleinschalig te houden blijft er de link met het dier en wordt het een unieke beleving voor de bezoeker. Je weet op zijn minst wat je op je bord krijgt, staat er bij stil en eet met respect.


Ook de foodtrucks kunnen niet ontbreken natuurlijk denk. L’epicérie du Cirque, Les Saucicces, Brandt & Levie en Stefan’s Foodtruck maken onder andere hun opwachting. Afsluiten doe je met een thee’tje van Juffer.

Bier, bier, bier

cargo_zomerbar_Meet&BeerFest_Sander_Buijs115-1Voor het onderdeel bier staan de specialisten van Brouwerij De Koninck in. Workshops, tastings van minder bekende bieren, het is allemaal voorzien. Maar ook kleinere brouwerijen krijgen er hun plek. Denk maar aan: Cabardouche, Seef, De Struise Brouwers en Dame Jeanne. Kleine tip van Whatmatters: eerst vlees dan de bieren of op zijn minst tegelijkertijd. Wij houden het graag netjes in onze hof! 
Als je dan ook nog weet dat rapper Halve Neuro het festival afsluit, dan zit je helemaal goed.
halveneuro

Wanneer & waar?

Grande Bouffe Volume 1 ‘Meat & Beer fest’, 16 & 17 juli, Cargo Zomerbar Antwerpen, gratis toegang.
En wanneer is er tegenwoordig nog iets gratis?
Alle info op www.grandebouffe.be of neem een kijkje op de Facebook event-pagina. 
collage_m&B_logo-1

You May Also Like

North-89: ga eens voor een andere sneaker

Op zoek naar een stappertje en mag het eens wat anders zijn dan de ...

Nooit meer wijn verspillen? Coravin speelt het klaar!

Trouwe lezers zullen het al wel door hebben, bij Whatmatters drinken we graag een ...

$ 4,500 voor een zonnebril …

Nood aan een nieuwe zonnebril? Bereid om 4.500 dollar neer te tellen voor een ...

Hosting door Fraai