Verse koffie om mee te starten

Koffie om de dag door te komen

Zonder koffie, geen Whatmatters, zo simpel is het. Dagelijks zijn er minimaal 6 kopjes nodig om de dag door te komen. Gelukkig kan je tegenwoordig op elke hoek van de straat (in steden, over Bachten de Kupe, spreken we ons niet uit, nvdr.) wel een sublieme koffie op de kop tikken.


Voor de kantoorslaven die minder geluk hebben is er Apex Coffee. Deze koffiebrander levert vers gebrande koffie met de cargobike aan kantoren in het Brusselse. Zo geniet je dagdagelijks van een perfect kopje gebrand door de beste koffiebranders van België. Het gaat hier om Normo, OR Coffee en Mok, stuk voor stuk toppers i13512048_1737354596502830_1462112396264513080_nn het vak.
Maar daar stopt het niet met de plannen van Apex Coffee. Momenteel hebben ze een crowdfunding campagne lopen, waarmee ze een eigen koffiebar in Schaarbeek uit de grond willen stampen. Ten laatste in november willen ze de deuren openen, dus wil je mee investeren neem dan zeker een kijkje.
Wil je ook privé van een overheerlijk kopje genieten dan kan je in de webshop een selectie koffie, thee en materiaal aanschaffen. Bekijk de site sowieso maar eens grondig want je vindt er heel wat info over de kunst van het koffie zetten.
Wist je bovendien dat koffie over meer aroma’s beschikt dan wijn en dat zorgvuldig selecteren en proeven dus de boodschap is? Bij deze! Maar laat je dat vooral niet tegenhouden om zeer geregeld ook een fles wijn te ontkurken!
FacebookInstagram

You May Also Like

Nooit meer je gsm of portefeuille kwijt dankzij Ekster 3.0

De Ekster smart wallet 3.0 is de perfecte musthave voor mannen. Deze smart wallet ...

Chillen in stijl: Andronis Arcadia

Met 3 kinderen is rustig op vakantie gaan niet evident, maar zelfs dan blijven ...

FORTZAaaa in BAR4

Ja, bij Whatmatters zijn we echte familiemensen. Bij Jens zitten de bijkomende koters er ...

Hosting door Fraai