Voetbal Rodeo…voor mannen met ballen!

Nadat een stier eerder deze week nog een matador bij zijn kloten had en hem als een stukje vlees op een satéstokje spietste, laaide de gemoederen weer op om deze vorm van entertainment (?) af te schaffen. Eerlijk? Wij hadden geen compassie met de onfortuinlijke man en als wij de grote baas van de Arena zouden zijn, mocht de stier met de neus en het oor van de matador als een koning de arena uitwandelen…dat is toch het concept, niet?

Wij zijn dan meer voor het nieuwe spelletje dat in de Amerikaanse staat Minnesota is bedacht. Speel met je maten een spelletje ‘Bumperball’, je kent het wel, in zo’n met lucht opgeblazen bal elkaar op de bek laten gaan, maar dan in een arena met een dolle stier om je heen. Bumperball was al leuk…volgens mij is deze iets extremere vorm onder de naam ‘Soccer Rodeo’ nog leuker!

Wij broeden al langer om onder ‘het merk’ Whatmatters evenementen te organiseren. Misschien is een BK Voetbal Rodeo wel een idee om uit te werken. Een wei, een bal, twee doelen, bumperball-outfits, een dolle stier en een post van het Rode Kruis en we zijn vertrokken. Dan rest ons enkel nog de vraag of de rekels van GAIA ook een ploeg afvaardigen, zouden ze durven?

Voor zij die eens willen zien wat het juist inhoudt, kijk gerust even mee naar onderstaand filmpje!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Haal de bioscoop in huis

Wij van Whatmatters pikken al wel eens een filmpje mee. Niet te vaak, want ...

Tag Heuer meets Red Bull…een geslaagde combinatie!

Ondergetekende is gezegend met een Tag Heuer Formula One rond de pols. Of met ...

Geen natte voeten meer dankzij deze sneakers van VANS

Wie vanochtend twijfelde of hij zijn fancy sneakers zou aandoen, keek naar buiten en ...

Hosting door Fraai