Whatmatters verrast door YourSurprise

logo_02ea1904
 

We geven het toe, we zouden teleurgesteld zijn. Nu de zoon van onderstaande redacteur oud genoeg is om een geschenk op de kop te tikken en ook de vlegels van de andere redacteur dat kunnen, rekenen we op een cadeau! Ook een de echtgenotes/vriendinnen/bijslaapjes van de papa’s waarvan het gebroed nog te klein is om er zelf eentje op de kop te tikken geven we één advies: koop een cadeautje, we verdienen het!

Veel & personaliseerbaar
13346745_1445234375502605_6387321908893418307_n
Zo werden we recent ook gecontacteerd door de mensen van YourSurprise en dat was voor ons een verrassing (flauw mopje, nvdr.). Want eerlijk, we hadden er nog nooit van gehoord. Blijkt het om een succesvolle website te gaan waar heel wat (gepersonaliseerde) geschenken op de kop getikt kunnen worden. Ideaal voor een vaderdag cadeau dus!

Op https://www.yoursurprise.be/vind je een heleboel, betaalbare geschenken, want niet elke vader is natuurlijk zooooo veel waard! Geschenken handig opgedeeld in categorieën en voor vaderdag zelfs handig ondergebracht op 1 overzichtelijke pagina, dat snappen wij zelfs!

Nu vroegen de mensen van YourSurprise even of we hun dienstverlening konden testen en 2 producten bestellen, UITERAARD voor de medemens doen we alles, zelfs als zijn ze van origine Nederlands!

Makkelijk te bestellen

11053258_1185472564812122_1349874963417118013_nLuttele seconden later en na een gezamenlijke brainstorm was de kogel door de kerk. Hier met dat BIER(pakket) en een notitieboekje. Onze geniale ingevingen moeten natuurlijk ook opgetekend worden, anders vergeten we ze. En bier wil al wel een helpen om geniale ingevingen te krijgen, 2 vliegen in één klap dus. Cadeautjes voor jezelf bestellen, niets mis mee!

Maar het aanbod stopt daar uiteraard niet: mokken, boeken, klokken, wijn, … bekijk het zelf maar eens en alle items vallen volledig te PERSONALISEREN met de naam, onze IMG_2871voorbeelden zie je alvast in dit artikel.

Ondanks het feit dat  ‘onze dag’ met rasse schreden nadert MOET je je bij YourSurprise echt geen zorgen maken. In welgeteld 2 minuten hadden we onze cadeau’s gepersonaliseerd en de bestelling doorgegeven. Een dag later stond vriendelijke koerier Najamarawad al aan onze deur met het pakket. Je bent dus nog steeds op tijd, geen angst!

Uiteraard kan je er ook voor andere gelegenheden terecht en voor alle bestellingen boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten. Meer dan 1000 cadeaus vallen er te ontdekken.

Bestellen kan in op www.yoursurprise.be  maar volg ze ook op Facebook en Instagram, zo doe je ook tussentijds inspiratie op!

You May Also Like

Moon: je zwevende camera voor in huis

Ben je geregeld van huis en wil je je vrouw in het oog houden? ...

Eerste beelden en releasedatum Call of Duty: Black Ops IIII gekend! (video)

Leg thuis alvast de sofa, TV, spelconsole en koelkast even vast op 12 oktober ...

Futuristisch en minimalistisch: de uurwerken van Divided By Zero

Op zoek naar een futuristisch en strak klokje? Dan moet je zeker eens een ...

Hosting door Fraai