Met Whatmatters naar Bloemendaal aan zee!

Zin om de teentjes in het zand te steken? Geen tijd of roebels om naar Ibiza, Marbella of zelfs Knokke te trekken? Niet getreurd, je kan ook de grens over en onze noorderburen een bezoekje brengen. Waarom eens geen tripje naar Zandvoort/Bloemendaal aan Zee? In no time raken je slippers het zand, laat je je helemaal vol lopen en bonken de beats van de DJ’s in je oren. De net dat tikkeltje makkelijkere Nederlandse dames, zijn er in overvloed en meestal nog stevig in ‘the mood’ ook.
Wil je op een steenworp afstand, letterlijk en figuurlijk vogels gaan spotten, dan wijzen we je even de weg. In deze 8 hippe strandtenten zit je gebeiteld. Kleine tip, maak er een weekendje van, veel veiliger.

REPUBLIEK BLOEMENDAAL
www.republiekbloemendaal.nl
Facebook 

Dit Oosterse strandpaviljoen is al jaren bij de hippere tenten. Celebs, modellen en levensgrote Buddha’s fleuren de tent op in de zomer. Uiteraard kan je er geregeld terecht voor een stevig feestje maar ook het eten is hier van uitstekende kwaliteit. Eens wat anders dan de stereotiepe frikandel. Bekende DJ’s tref je er heel de zomer en voor een uitnodiging van de opening wordt bij wijze van spreken gevochten. Goedkoop is het hier niet, maar jongens, kwaliteit kost nu eenmaal geld. O ja, geregeld passeert de obligate live saxofonist, weinig origineel, maar dat maakt het er niet minder op.

UBUNTU BEACH
www.ubuntubeach.nl
Facebook 

Ubuntu klinkt niet alleen exotisch, dat is het ook! Afrika, meets Ibiza, meets Bali. Veel hout, een enorme schommel op het strand, hier zit je luxueus. Ontbijten, lunchen, dineren, alles is hier mogelijk. Net dat tikkeltje ouder, wat meer gehecht aan luxe en rust, dan zit je hier goed! Een betaalbare club waar ook geregeld een BBQ georganiseerd wordt. Zuid-Afrikaans relaxen noemen ze het!

AJUMA
www.ajuma.nl
Facebook

Een kleine wandeling over het strand en je ziet het paviljoen opduiken. Strak wit, amazing mondays, hier kan er altijd wat gebeuren. Massages, yoga en een Aziatische keuken, alles is aanwezig om heerlijk te relaxen. O ja, met het Ajuma Summer Festival organiseren ze nog een eigen festivalletje ook. Live muziek, drinks, food en shoppen, blokkeren in je agenda zeggen wij. Ajuma ligt fijn verscholen, de grote drukte ontloop je hier. Een locatie voor fijnproevers en meerwaarde zoekers.

SAN BLAS
www.sanblas.nl
Facebook

In Panama is het altijd mooi weer. San Blas brengt dat gevoel naar Nederland. Indianen leven een heel jaar buiten, waarom zou jij het niet doen. Dit paviljoen is dan ook het hele jaar open, ideaal als je eens flink wil gaan uitwaaien. Een kwalitatief, ruim restaurant vult de inwendige mens en is ook in de winter ideaal. Let vooral ook het prachtige design van het gebouw, een pareltje. Verwacht hier geen grote beachparty’s daar zijn genoeg andere tenten voor.

BEACH CLUB VROEGER
www.beachclubvroeger.nl
Facebook 

Een fijne sfeer en feestjes, heel veel feestjes, dat mag je hier verwachten. En toch trekt deze plek een heel divers publiek aan, want je kan er ook fijn relaxen en eten. Deze beach club werd al meermaals verkozen tot beste beach club, do we need to say more? Ontsnap even uit de dagelijkse realiteit en laat je hier eens even helemaal gaan.

WOODSTOCK 69
www.woodstock69.nl
Facebook 

Woodstock stond voor ongebreidelde liefde, love & peace als het ware. Allen daarheen dus, al dan niet met bloemen in het haar. Hip maar laidback, verpoos je in de hangmatten. Met heel wat leuke concepten en een gekende keuken kan je hier gerust heel wat zonnige en minder zonnige dagen doorbrengen. Spring dus maar in die VW Bus, neem voldoende voorbehoedsmiddelen mee en haast je naar Woodstock 69!

BEACHCLUB FUEL
www.beachclubfuel.be
Facebook 

Wij vinden deze club een van de mooiste. Geregeld strijkt er hier een top dj neer, maar ook dineren kan je hier uitstekend en comfortabel. Binnen of buiten maakt hier weinig uit, genieten doe je.

BLOOMINGDALE AAN ZEE
www.bloomingdalebeach.nl
Facebook 

Relaxen in de lounge, voetjes in de zee of volledig losgaan op de beats. Hier kan het! Movienights, Sundale avonden, de agenda zit hier propvol, dus er is altijd wat te beleven. Indonesisch of Zuid-Europees eten, je maag zal tevreden zijn. Bovendien kan je hier vanuit je luie strandstoel bestellen, zo Whatmatters! Simpelweg een must visit in Bloemendaal!

You May Also Like

5 rooftop bars om van te smullen!

Natuurlijk kan je deze zomer terecht in een heel aantal zomerbars, maar wij zoeken ...

5 hipste co-work adresjes van Gent

Zoek je een goede plek voor een meeting, presentatie of om te werken aan ...

Jack komt ook naar Antwerpen

Volgens mij hebben we het al eens aangehaald: van een hamburgerketen meer of minder ...

Hosting door Fraai