Welcome to the jungle

Mag het voor jou in de zomer ook wat fleuriger? In elk geval met een florale print kan je qua stijl ook deze zomer weinig verkeerd doen. Dat heeft sportgigant Nike natuurlijk ook begrepen. Waar je vroeger in een aftandse jogging je kilometers ging malen, doe je dit tegenwoordig NIKE_JUNGLE_PACK_hd_1600zo fashionable mogelijk. Tijden veranderen! Maar of we daar nu echt meer kilometers door gaan kloppen, dat is nog maar de vraag.
Met de specifieke Nike Jungle Pack combinatie kan je de hele zomer sportief op pad. Met dit ‘tropisch’ pakket, beschikbaar voor mannen en vrouwen, heb je sowieso beziens. Drie loopschoenen (Lunar Tempo 2, Air Zoom Pegasus, Free RN) werden in een tropisch tintje gestoken en met een bijbehorend petje en t-shirt ben je helemaal het mannetje. Vergeet ook zeker de sokken niet om de outfit helemaal af te maken.
Op nike.com kan je deze items sinds 9 juni verkrijgen. Wij zijn alvast fan!

 
 

You May Also Like

Clinic gaat weer aan het picknicken van het weekend

Slecht weer, wind, regen of zelf een orkaan, f*** it, dit weekend is het ...

Black Insomnia: de sterkste koffie ter wereld!

Dat we bij Whatmatter wel van wat pit houden merk je waarschijnlijk aan de ...

Voor de bijl voor Jo-Lynn Byl, personal shopper & styliste

Bij Whatmatters geven we om stijl. Nu gaan we niet beweren dat we de ...

Hosting door Fraai