Welcome to the jungle

Mag het voor jou in de zomer ook wat fleuriger? In elk geval met een florale print kan je qua stijl ook deze zomer weinig verkeerd doen. Dat heeft sportgigant Nike natuurlijk ook begrepen. Waar je vroeger in een aftandse jogging je kilometers ging malen, doe je dit tegenwoordig NIKE_JUNGLE_PACK_hd_1600zo fashionable mogelijk. Tijden veranderen! Maar of we daar nu echt meer kilometers door gaan kloppen, dat is nog maar de vraag.
Met de specifieke Nike Jungle Pack combinatie kan je de hele zomer sportief op pad. Met dit ‘tropisch’ pakket, beschikbaar voor mannen en vrouwen, heb je sowieso beziens. Drie loopschoenen (Lunar Tempo 2, Air Zoom Pegasus, Free RN) werden in een tropisch tintje gestoken en met een bijbehorend petje en t-shirt ben je helemaal het mannetje. Vergeet ook zeker de sokken niet om de outfit helemaal af te maken.
Op nike.com kan je deze items sinds 9 juni verkrijgen. Wij zijn alvast fan!

 
 

You May Also Like

Méraud Watches: een nieuw Belgisch horlogemerk

De Méraud Watch Company komt uit de koker van Stijn Busschaert. Als liefhebber van ...

OneCoWork Barcelona: Werken in stijl!

Loonslaaf of niet, de meeste mensen zijn gedoemd tot werken. Als het van de ...

Padel…Tennis en Squash in een nieuw jasje!

Sport…we geven het toe, onze redactie is niet zo goed bezig het laatste jaar. ...

Hosting door Fraai