Omdat wij wel van rebellen houden

Pink Rebel, een blog met gevoel

De kans dat wij bij Whatmatters afsteven op een burn-out is quasi nihil. Vrouwen screenen, hoogst vermakelijke tekstjes typen en producten screenen, nee wij vallen niet om van de stress. Terwijl Jens bij de CM een zorgende functie opneemt en overdag mensen gelukkig maakt met een uitkering, vul ik mijn dagen met teksten, wat commerciële babbels en ander ongein: een burn-out dat kennen we niet. MAAR daarmee onderschatten we het risico bij anderen niet! Blogster en zakenvrouw Willemijn van Dommelen sprong ons dan ook in het oog.
Het brein achter de Pink Rebel Company, belandde ooit zelf in een burn-out, klauterde er glorieus uit en heeft nu als missie anderen er voor te behoeden. Een dame met pit en een missie, zo hebben we ze graag bij Whatmatters. We laten het haar graag zelf even aan het woord.

Hoi Willemijn, stel je jezelf even voor?

Willemijn van Dommelen (aka Pink Re011FDDF443A94F9B8A54907C324DC50Ebel), aangenaam. Als (inter)nationale keynote speaker werk ik samen met HR-afdelingen aan sensibiliseringscampagne. Meer specifiek rond de psychosociale ziektebeelden op de werkvloer ​(in het bijzonder Burn-out & depressie) en dit zowel preventief, herstel als re-integratie. Ik omschrijf mezelf als gepassioneerd, creatief en met een neus voor zaken. Bovendien ben ik ook wel lekker gek. Een duizendpoot met een duidelijke visie, een ijzersterke focus en een heldere kijk op het leven.
Eindelijk, we hebben ons vrouwelijk evenbeeld gevonden! Hoelang ben je al bezig?
Mijn bedrijf rond het voorkomen van burn-outs en depressie run ik nu zo een drie jaar. Bloggen doe ik al ruim 2 jaar.
Je hebt niet de ‘standaard’ lifestyle blog merken we?
Nee, dat kan je wel stellen. Ik schrijf graag, maar in mijn blog gaat het er openhartig aan toe. Het gaat veel verder dan de ‘feel good’ thematiek van Facebook. Bij mij lees je alles open en eerlijk. Ik durf me ook gerust kwetsbaar op te stellen.
Waarom moeten onze lezers je volgen?
Pink Rebel is infotainment! Het is onze bedoeling om de lezers en volgers te sensibiliseren en motiveren.Het is eerlijk, edgy, en alles maar dan ook alles is bespreekbaar!
Dat zijn alvast argumenten! En heb je in je drukke bestaan en tussen alle ontboezeminIMG_0996-1gen door ook nog tijd voor een vriend?
Ik leef ‘vrij-gezellig’ en voel mij daar ook happydepeppy bij! Als echte rebel vertoef ik veel in de omgeving van mijn buddies, maar een (h)echte relatie is voor mij op dit moment in mijn leven niet aan de orde! Ik word wild van mannen met een uitstraling van een humoristische kabouter met de uitstraling van een Viking!
Niet dus, we kennen trouwens wel een paar exemplaren met dwerggroei hoor! Als vrij-gevochten vrouw nog tips voor onze mannelijke lezers op eender welk vlak?
Door de ‘emancipatie’ is er een disbalans tussen de rol van de man en de rol van de vrouw. Ik begrijp heel goed dat je als man niet meer weet wat je nu voor een vrouw moet zijn of wat je voor een vrouw moet doen. Mag of moet je huilen bij een film als metro-man, moet je nou juist wel of niet strijken en verwacht ze nog wel dat je de deur voor haar open doet of juist niet? Het antwoord is simpel; vrouwen die doen alsof we jullie niet nodig hebben zelf issues waar ze aan moeten werken. Jullie zijn oer-mannen en wij zijn prinsesjes, en elke prinses heeft een warrior nodig!
Alo kroket, disbalans seg! Hier met die knots, pijl en boog en strijdbijl. Wij gaan jagen! Waar eten prinsessen tegenwoordig of zetten ze een stapje in de wereld?
Ik ga heel graag dineren, mijn favo plekjes zijn ‘De Kleine Zavel’ te Antwerpen, ‘Dock’s Cafe’ en ’T Pomphuis’. De leukste plaatsen om iets te drinken? Soho, Baron, Vitrin te Antwerpen en ‘In de Gloria’ te Kalmthout, lekker dichtbij als ik dat ene pintje te veel op heb! Mocht ik de voetjes van de vloer willen laten glijden dan sta ik te springen in ‘De magic’ te Antwerpen of op een willekeurig feestje! Mijn favoriete zonde? Een dag met Pabo-speelgoed als echte rebel in de slaapkamer aan mijn endorfine gehalte werken, soort van fysische en mentale fitness dus!
IMG_0999Bon, daar gaan we ons gezien onze gezinssituatie niets visueels bij voorstellen maar toch bedankt! Nog andere ambities dan de Pabo
catalogus leeghalen?

Mijn ambitie is groots! Als Pink Rebel wens ik wereldfaam te verwerven als power trainer, power talker en power blogger. The Warrior Princess who will walk her talk!
Bon, Willemijn, als het goed is laten we het hierbij. Na zoveel powertalk hebben we het gevoel een bizon te moeten gaan vellen, een knoop in de slurf van een olifant te gaan draaien en die van ons stevige billenkoek te geven. Bedankt voor je tijd!
Meer weten over de powertalks en de blog van Willemijn? Je kan alles over haar vinden op www.pinkrebelcompany.com. Maar ook op Facebook, Youtube en Instagram. Lees ook zeker de blog op www.pinkrebelblog.com.
Win-Win-Win-Win-Win-Win-Win
Pink Rebel & Pabo, de specialist op het gebied van erotiek werken goed samen en daar kunnen de Whatmatters lezers ook van profiteren. Verwen je vriendin/vrouw/maîtresse/bijslaapje met een luxe verwenpakket van Pabo (massage-olie, kaarsen en nog zoveel meer)! Like gewoon deze Pink Rebel pagina op Facebook en reageer op de Whatmatters post met de reden waarom je je betere wederhelft met het pakket wil verrassen. Reageren kan tot 27 juni! Succes en alvast veel (voor)pret.

You May Also Like

Casting Call Miss Ocean Couture by Whatmatters: Erika Helsen

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...

5 tips om het langer vol te houden in bed

Uiteindelijk willen we het als man toch allemaal langer volhouden in bed, of ben ...

Wij zeggen 'JA' tegen gluten!

Vegan, glutenvrij,… het zijn termen die ons de laatste tijd maar al teveel rond ...

Hosting door Fraai