Weekendtip: Paradise City Festival

Elektronische muziek meets ecologie

Ecologie, we liggen er niet of veel te weinig wakker van bij Whatmatters. Mea culpa! Maar giet een ecologisch verhaal over een leuk festival en de kans is groot dat we wel staan te springen, zonder al te veel energie te verbruiken natuurlij. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, kan je ook dit weekend weer terecht op het Paradise City Festival in het kasteeldomein Ribeaucourt in het Vlaams-Brabantse Perk. Waar?!?

Wat je er mag verwachten?

Op 25 en 26 juni ga je in deze groene setting en met een minimale ecologische voetafdruk volledig uit de bol op elektronische muziek. Hier sta je niet opeen geplakt op een te kleine dansvloer voor het podium maar heb je alle ruimte. De line-up bestaat uit underground namen als Âme, Agoria, Tourist, Christian Löffler en nog heel wat anderen en dit op verschillende podia op het terrein. Er is zoals vorig jaar ook weer een live podium voorzien.

Sofie Dumont
Sofie Dumont

13062026_1689841154614118_1395576284638912436_nOok de food & beverage zal ook dit jaar dik in orde zijn. Sofie Dumont (gekend of misschien niet gekend van op televisie) zal er een eigen restaurant uitbaten, waar je voor 59 roebeltjes een stevig diner op Michelin-niveau achter de kiezen steekt. De kruiden zouden zelfs van het domein zelf afkomstig zijn, be aware. Uiteraard wordt dit ‘Paradise Island’ aangevuld met heel wat foodtrucks, zoals het hoort op een festival tegenwoordig.
Wil je blijven pitten? Dan kan dat in een GRATIS bordkartonnen tent. ‘The Ultimate Clochard’ experience zouden wij het spontaan noemen, maar goed voor het milieu en een unieke belevenis. Op de camping kan je trouwens bij de foodtruck van Le Pain Quotidien terecht voor een heerlijk ontbijtje.

Wat kost dat?

Een ticket voor het weekend tel je 80 roebeltjes neer, met camping 110. Voor één dag ben je 50 euro kwijt en een VIP Combi komt op 200 euro.

Waarom moeten we er zijn ?

13047687_1689841221280778_8193372743444917640_o
Ben je fan van ‘underground’ elektronische muziek en/of een groene jongen in hart en nieren dan is dit festival verplichte kost. Wij gaan vooral voor het feit dat je overal op het domein drank kan bestellen met een app en obers het vervolgens tot bij jou brengen. Geniaal voor lamzakken als ons! Een uniek festival, dat vorig al een goede 5.000 bezoekers trok. Een blijvertje dus!

Meer weten?

Paradise City Festival
25 / 26 juni zaterdag (12u tot 02u) & zondag (12u tot 01u)
Kasteelhoekstraat 1 – 1820 Steenokkerzeel
www.paradisecity.be
FacebookInstagramYoutube
Of bekijk hier de aftermovie van vorig jaar

You May Also Like

Food sharen in Roeselare: Gastro Henri

Wat we in Roeselare te zoeken hadden? Af en toe willen we wel eens ...

Mancave The Hub…jouw toevluchtsoord tijdens het shoppen

Eindelijk…zonder zeuren mee naar de solden… “Schat, we gaan naar het Shopping Center en ...

Rudolph's Rage Room: Topcadeau voor zij die Kerstmis haten!

Wees eerlijk, niet iedereen is fan van deze periode. Je kent heus wel iemand ...

Hosting door Fraai