Water? Puur culinair genot!

Water? Laat dat nu niet onze favoriete substantie zijn om door onze keelholtes te jagen bij Whatmatters. Dat uitgerekend VITTEL uitpakt met een leuk event hadden we dan ook niet direct zie aankomen en toch …
collage-vittelTijdens een Vittel Tchin event speel je een potje petanque, ontmoet je een heleboel fijnproevers en staat er nog een muziekje op ook. Meer moet dat toch niet zijn op een gewone weekdag? Als je je dan ook nog neer kan vleien op een leuke locatie dan kan niks de pret afremmen!

Het concept?

tchin-vittel-bistronomieboxWeg met de traditionele BBQ en picknick. Waarschijnlijk zal het zelfs eens zonder foodtruck zijn, een unicum. Hier gaat het om een bistronomie box, vol met heerlijke producten en gerechten bereid door topchefs. Ook een BBQ is nog steeds van de partij, maar dan wel met verse streekproducten, net even anders dus. De tips van de chefs krijg je er gratis bij.
De eerste editie gaat nu woensdag 8 juni door op Strantwerpen en er is er ook nog eentje voorzien op 15 juni in Gent (DokNoord). In Antwerpen dagen niet minder dan 4 gerenommeerde chefs op, in Gent 2, verschil moet er zijn natuurlijk!
13138880_1162705977114904_6685786938984473225_nDe inkom is volledig gratis, snuffelen en watertanden hoeft dus helemaal niks te kosten. Wil je echt gaan eten dan zal je toch de roebels moeten bovenhalen. Een BBQ kost €12 per persoon en een bistronomie box € 14 voor 2 personen. Drank en ja er is niet alleen water, reken je cash af! Sleep je vrienden, vrouw, vriendin of bijslaapje mee en vlei je neer op het kleed. Zalig ontspannen op woensdag.
Meer informatie en je aanmelden kan alvast op Facebook

You May Also Like

Fietsbar: ontbijten, fietsen, lunchen, klaar!

Als stadsmens gebruik ik uiteraard geregeld de fiets, het is vaak gewoon een pak ...

Meer dan een koffiezaak: Boelens & Cole

Koffiezaken, daar is zeker geen gebrek aan. Koffiezaken waar echter ook alles wat je ...

Review: Piccolino

Soms bots je op een verloren woensdagavond op een restaurant waar je nog nooit ...

Hosting door Fraai