In de voetsporen van grootvader Jules

Classic
Classic

Belgen met een verhaal

Belgische horloges, je komt ze niet zo vaak tegen. Belgische klokjes met een geschiedenis nog veel minder. Hoewel Jules & Fils pas recent gelanceerd werd gaan de wortels al terug naar 1882 en werd de kennis van vader op zoon doorgegeven. Een beetje historie rond je pols kan nooit kwaad.

Day-Date
Day-Date

De 5de generatie besloot de koe bij de Zwitserse horens te vatten en het label Jules & Fils leven in te blazen. En hoewel de naam misschien anders kan suggereren liggen de roots van het merk in Antwerpen.
Met de Jules & Fils ‘23 Heritage Collection wordt verwezen naar grootvader ‘Jules’, de inspiratiebron. Op basis van zijn tekeningen werd een sobere, stijlvolle collectie ontworpen waarmee je nooit uit de toon valt. Een collectie waar kwaliteit en elegantie hand in hand gaan.
Momenteel zijn er 4 modellen online te verkrijgen. Startend vanaf 149 roebeltjes tik je de classic, een uitgepuurd en sober klokje op de kop. De 3 andere Day-date uitvoeringen kosten 20 euro meer.
Bestellen kan je op de site. Meer over het merk kom je ook te weten op Facebook en Instagram.
`12961141_1720010798283271_3652637521771859208_o

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een mechanisch uurwerk voor een prikje!

Of je nu veel of weinig roebels te besteden hebt, een stijlvolle horloge vind ...

Met Tinder Gold loop je nooit meer een blauwtje!

Eerlijk, we zijn er al even tussenuit: Tinder heeft aan ons geen geld verdient. ...

Breitling eert de legendarische Warhawk

Nee, bij Whatmatters hebben we niks met de oorlog, ‘den Duits’ is voor ons ...

Hosting door Fraai