Zorgzaam mooi, synoniemen voor Teatske van der Werf

Multitasken…we hebben het ooit al eens gezegd…wij zijn er geen helden in. Laat ons gerust (uit gemakzucht?) één ding met volle concentratie doen, en we werken het perfect en nauwkeurig af. We weten perfect wat we kunnen en vooral wat we niet kunnen. Onze redactie ligt dan ook vol post-it’jes en lijstjes die we afpunten als we alweer een opdracht afgerond hebben. Om maar te zeggen…alles één voor één en zeker niet samen. Hilarisch is onze laatste redactievergadering waar Jens met Kevins pasgeboren dochter rond de tafel moest lopen omdat Kevin een artikel moest afmaken. De dochter houdt namelijk niet van stilzitten op papa’s schoot en liet dit duidelijk merken toen haar stembandjes zorgden voor een stevige noot. We horen er een paar denken…en waar zat de mama? Onder het motto ‘Honey, make Money’ is zij een ambitieuze vrouw die uit werken was en iets later multitaskend thuiskwam, voor het kind begon te zorgen, de voltallige redactie eten gaf voor ze zich en eindelijk genietend van een glas wijn mee op het zonovergoten terras vestigde. Onder het mom van ‘Wie houdt er niet van een mooie zorgzame en ambitieuze vrouw?’ vonden we het dan ook eens tijd om een knappe mama met ambities in de kijker te zetten. Niet veel later kwamen we uit bij Teatske…en wie Teatske is, vertelt ze ons best even zelf…een portret…

11Hey Teatske, stel je eens even voor aan onze lezers?
Ik ben Teatske van der Werf uit Drachten in Friesland, boven in Nederland. Ik ben een hard werkende, 32 jarige, alleenstaande moeder van een prachtige dochter, Naomi. Mijn huis heb ik meestal vol kinderen en vrienden, hier haal ik mijn energie uit. Ik houd van leuke dingen doen, zoals lekker eten en op stap gaan. Ik houd van mode en muziek, wat ik mooi kan combineren met mijn modellen- en promotie- en figurantenwerk. Onder de stagenaam Miss Butterfly B. doe ik promo en modellenwerk bij de Marilyn promogroep. Ik ben dit jaar met de Marlilyns naar Zweden geweest waar we onze eerste internationale opdracht hadden, onder leiding van Tineke de Vries.

Shoot Teatske op het Balloërveld op 1-10-2015 met Johan Koops
Shoot Teatske op het Balloërveld op 1-10-2015 met Johan Koops

Miss Butterfly B. zeg! Amai! Hoe lang ben je al model?
Voor mijn 27e verjaardag heb ik een fotoshoot gekregen van mijn moeder. Op mijn 28e heb ik gewoon de gok gewaagd en heb mijn portfolio naar een aantal casting- en modellenbureaus gestuurd en via het internet mezelf geprobeerd te presenteren. Hoewel ik een werkende moeder van 28 was (en ben), hadden en hebben een heel aantal mensen interesse om met mij te gaan werken.

Teatske in bos Beetsterzwaag op 22-7-2015 met Johan Koops
Teatske in bos Beetsterzwaag op 22-7-2015 met Johan Koops


En terecht! Waarom ben je er eigenlijk mee begonnen?
Eigenlijk heb ik altijd wel modellenwerk willen doen, maar ik heb nooit de stap durven zetten. Mijn moeder heeft me uiteindelijk over de streep getrokken. Ook de steun van de vrienden die ik om me heen heb heeft me geholpen om gewoon mijn droom te volgen.

Moeders die dromen van dochters mee laten uitkomen…prachtig toch? Wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik doe al een aantal jaar modellen- en promotiewerk. Toch blijf ik gewoon mezelf en ga niet over mijn eigen grenzen. Ik ben erg spontaan en neem zeker geen blad voor de mond, maar voor mij is en blijft het allerbelangrijkste mijn dochter. Het maakt niet uit hoe of wat, als mijn dochter mij nodig heeft, gaat alles aan de kant.

Teatske in bos Beetsterzwaag op 22-7-2015 met Johan Koops
Teatske in bos Beetsterzwaag op 22-7-2015 met Johan Koops

Het zorgzame komt weer boven…mooi! Heb je ook een persoonlijke levensmotto?
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Geloof in jezelf en volg je dromen.

En je zal zien dat dingen uitkomen! Je liet al weten dat internet en Social Media belangrijk zijn geweest met het uitbouwen van uw carrière…waarom moeten we je hierop volgen?
Via Facebook kun je mijn nieuwste fotoshoots en al mijn andere werkzaamheden volgen. Ik update de pagina regelmatig dus kom vooral eens kijken en laat een berichtje achter. Ik reageer altijd!

07

 

 

 

 

 

Ok, je hebt iets gezegd nu! Zet de spamfilter maar aan! Naast je dochter, is er ook nog een andere liefde in je leven? Of wat moet hij doen om je te verleiden?
Nee, ik ben alleenstaande en trotse moeder van een prachtige dochter. Als ik iemand tegenkom met wie het klikt en hij neemt de moeite om mij te leren kennen, dan komt hij daar vanzelf achter.

06

Welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen meegeven?
Wees vooral eerlijk en jezelf.  Ken je eigen grenzen, wees zelfverzekerd en verzorg jezelf goed. En natuurlijk een goeie dosis humor is erg belangrijk.

05

Top! Dat weten wij dan ook weeral! De Favo-vraagjes nu! Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes? Wat is je favoriete zonde?
Uitgaan doe ik meestal in mijn woonplaats Drachten. Als het er gezellig is kun je er van op aan dat ik er ook ben. Mijn favoriete plekjes zijn Disneyland Parijs (samen met mijn dochter), Ibiza en lekker wandelen in het bos. Ik kan zo geen echte favoriete zonde bedenken maar ’s avonds lekker onder uit zakken met een wijntje komt misschien nog het dichtst in de buurt.

03

Genieten van het leven dus…mooi! Een allerlaatste vraagje…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik wil graag verder met mijn modellen en promotiewerk. Verder wil ik mijn studie afmaken voor een baan in de zorg.

En of dit gaat lukken! Alvast heel veel succes en bedankt om even de tijd voor ons te nemen. Wensen jullie ook meer te weten te komen over deze ambitieuze, zorgzame, vrolijke knapperd, neem dan zeker een kijkje op haar Facebook en Instagram…of nee, beter nog kijken én volgen!!! Doen!

02
 

You May Also Like

2 spelletjes voor koude winteravonden…

Geen fluit te doen of nood aan wat ontspanning? Speel eens een spel! Wij ...

15 keer waarom Roberto Carlos nog steeds onze vrije trap held is!

Zo een schoten gaan we tijdens het WK waarschijnlijk niet te zien krijgen! Met ...

Vanaf nu kan je ook de Porsche Taycan 4S bestellen

Het instapmodel… En wat voor één! Na de Turbo en Turbo S, is de elektrische ...

Hosting door Fraai