Onder tafel drinken vanop afstand

Bier hijsen, we doen het niet vaak bij Whatmatters. Ja, we zijn stevige drinkers, maar dan wel van iets meer alcohol bevattende substanties, het mag vooruit gaan op de redactie!
8b07cf0b5e57a99aa257a27822474895_originalAls we al eens een biertje slurpen dan zal het meestal in het bijzijn van enkele vrienden zijn, die wel fanatieke bierliefhebbers zijn. Waar is het toch misgelopen in hun jeugd. Om deze olijke jongens op de hoogte te houden van onze bierconsumptie is er nu de Bottle Opener X. Je trekt met dit toestelletje je flesje met 1 hand open en met de BOx app laat die dat gelijk weten aan je vrienden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je verbindt je smartphone met de BOx app, waarna die precies bijhoudt hoeveel biertjes je achterover tikt in hoeveel uur. Let wel, deze app dient om de vrienden op de hoogte te houden, laat je vriendin/vrouw/bijslaapje je niet anders wijsmaken! Momenteel wordt er nog gewerkt aan geo-locatie zodat de vrienden zich ook naar jouw stekje kunnen haasten om zich mee het leplazarus te drinken.
Uiteraard heeft iedereen de app nodig, maar als dat zo is, kan je elkaar zelfs vanop afstand onder tafel drinken.

Waar te krijgen?

Het gaat hier om een kickstarter project waar nog centjes voor worden opgehaald. Via deze site kan je de bieropener bestellen in roestvrij staal voor 22 Zwitserse Frank, goed voor zo’n 20 euro.

You May Also Like

Heerlijk vintage die SEED TURNTABLE

Hou je van vintage? Snak je naar de tijd dat een platenspeler nog het ...

Dromen alsof ze werkelijk gebeuren …

Je dromen controleren: klinkt interessant nee? Wij zouden alvast wel weten wat we elke ...

Deze 'wijnstoel' is het ultieme tuinmeubel deze zomer!

Laat dit maar snel in productie gaan! Terwijl het op dit moment oude wijven ...

Hosting door Fraai