Stephanie Žanetić, fotogenieke mooie meid met eigen lingerielabel

Hop, de auto in naar Brugge vandaag. Cruisend over de E34, in de volksmond wel eens ‘Expressweg’ genoemd doet onze Duitser wat moeilijk. Hij gooide zijn dak al open, en wil mooi blinkend wegens juist een opfrisbeurtje in de carwash gekregen, uit gewoonte, op het einde van diezelfde E34 naar rechts. Zijn chauffeur, ik dus…moet naar links. Ik weet dat de koppige ezel zich maar al te graag wil meten met de verschrikkelijk irritante golfkarretjes en dus richting Knokke wil maar het baasje moet naar Brugge. Hij had het nochtans moeten weten. Ik was niet ingestapt met mijn bootschoentjes, had geen poloke aan en had nog minder de trui over de schouders gelegd…beetje tegentrekkend slaan we uiteindelijk links af en komen we aan in een geweldig mooie stad als Brugge, wel eens het Venetië van Vlaanderen genoemd. We meeten er Stephanie Žanetić, een knappe meid die graag voor de lens staat. Maar waar we nog meer in geïnteresseerd zijn, zijn haar andere activiteiten…ze ontwerpt namelijk lingerie. En als er één ding is wat uw redacteur graag ziet, dan is het een vrouw in lingerie. We kunnen al vertellen dat het een enorm gezellige en geslaagde namiddag was. Die ravissante meid is niet alleen erg creatief, neen, ze is grappig, beetje gek, tempramentvol, erg ambitieus en heel gedreven…om het in één woord te omschrijven…’Een echt tofke’…we laten ze zelf even aan het woord.
image4

Hey Stephanie…met wie hebben we vandaag de eer?

Ik ben een 25-jarige vrouw afkomstig uit Brugge. Ik heb Kroatische roots en ben daar toch wel fier op! Momenteel werk ik in de logistieke wereld, meer bepaald als customer service medewerkster. Verder besteed ik mijn tijd graag in de fitness, aan reizen, lezen en mijn vriendinnen. Mijn grootste passie in het leven is kleren ontwerpen. Als 6-jarig meisje tekende ik al verschillende collecties uit en stak ik mijn eigen catwalk in elkaar. Dit leidde tot het volgen van een moderichting in het middelbaar om te leren naaien en patronen tekenen. Later studeerde ik af als bachelor plastische opvoeding en volgde ik een cursus lingerie en corsetterie. Al vlug kreeg ik de smaak te pakken en koos ik ervoor om me als lingerie ontwerpster te specialiseren.
Prio Femke Baeke

Een echte creatieveling…hoe uit je dit in het dagdagelijkse leven?
Ik probeer mijn creativiteit te uiten op verschillende manieren. Het maakt me enorm gelukkig. Ik probeer het zelf uit in mijn logistieke job (wat zal mijn baas lachen als hij dit leest). Mode is een deeltje van mijn leven, dus mijn eigen kledingstijl is me heilig. Ik volg de mode op maar doe er vooral mijn eigen ding mee. Ik hou van pasteltinten, glitters en pailletten. Hoge hakken of sneakers? Give me both!

Ook wij kunnen beide appreciëren. Onder welk label ontwerp je lingerie? Wat maakt dat zo bijzonder? Waar zijn ze verkrijgbaar? 
Sirène Noire is mijn label. Ik ben nu ruim twee jaar bezig met het ontwerpen van lingerie. Momenteel werk ik verschillende projecten uit om vooral ervaring op te doen. Lingerie maken, is niet iets dat je plots kan. Je moet er hard voor werken en kritisch zijn. Mijn lingerie is volledig handgemaakt en uniek. De stuks die ik maak blijven exclusief als ook éénmalig. Sirène Noire kan je niet in de winkel vinden. Voor een eigen gepersonaliseerd setje kan je altijd contact opnemen. Sirène Noire bleef tot nu toe bescheiden maar binnenkort komt er een site. Opvolgen dus!
10644905_10208630566348509_4567351964679002288_n

Laat het ons op tijd weten! Hoever sta je met de avondjurken?
Welke vrouw wil er nu geen avondjurk in de kast hebben hangen? Of meer dan één? Het lijkt mij fantastisch. Het idee spookt al een tijdje door mijn hoofd om hier mee te starten. Nu enkel nog meer tijd vinden om het idee te realiseren!
image5

Hou ons zeker ook hier op de hoogte! Je bent ook model, vertel hier eens wat meer over?
Model ben ik niet. Fotogeniek is een beter woord. Ik sta graag voor de lens en ben altijd benieuwd naar het resultaat. Veel vrienden van mij zijn bezig met fotografie en daar, steek ik vaak iets van op!

Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik ben een vrolijk, creatief, ambitieus persoon en misschien zelfs een tikkeltje gek. Ik hou ervan zelf te lachen, alsook andere mensen te doen lachen. Tot slot heb ik een typisch temperamentvol kantje.
robyn luypaert

Mooi mooi, uit dit zich ook in een persoonlijke levensmotto? Of een quote?
Genieten van het leven, Carpe Diem. Het geluk zit hem in kleine dingen. Volgens mij is dat de sleutel tot een succesvol leven.

We kunnen ons erin vinden…ook wij plukken de dag! Iets anders, ook voor u is Social Media onontbeerlijk. Waarom moeten we je hierop volgen?
Het is een samenvatting van wie ik ben, wat ik doe en hoe ik leef. Het is leuk te zien/horen dat mensen interesse tonen.
13246113_10209774568747854_1549651259_n

Heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden ?
Ik ben al eventjes single en heb al een paar lange relaties achter de rug. Een man die weet wat hij wil in het leven, daar teken ik voor! Hoe mijn hart veroveren op een eerste date? Geef mij eten, breng mij aan het lachen en wees lief.

jelle buyens photography
Doen we! Welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen meegeven?
Wees vooral jezelf en eerlijk. Behandel een meisje/vrouw altijd met het nodige respect.

Dat staat genoteerd! De Favo-vraagjes nu…waar kunnen we  je terugvinden voor een stapje en een hapje? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Mijn vrije tijd spendeer ik vooral in Brugge. Mijn favoriete adresjes zijn: Cocktailbar Groot Vlaenderen, Gelateria Da Vinci, Cafe de Republiek en Patisserie Prestige. Het Brugse en Gentse nachtleven is me niet onbekend. Tijdens de zomer zit ik vaak aan de kust.
13275732_10209749429799396_1554833568_n

 

 

Brugge, het is voor ons een blinde vlek…dringend werk van maken dus! Nog snel je favoriete zonde?
Mijn favoriete zonde is ongetwijfeld Ben&Jerry’s Greek frozen yogurt raspberry.
image1

Voor wie niet? Jammer genoeg zit onze tijd erop…maar hebben we nog een allerlaatste vraagje voor u…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Fulltime ontwerpen en stiekem toch ook wel een gezin stichten. Ik mag er al eens over dromen hé, (knipoog).
image3

 

 

 

Eerst een humoristische man vinden die je eten brengt dan! Bedankt voor de gezellige babbel en maak gewoon je dromen waar! Wens je ook meer te weten waarmee deze knapperd dagelijks bezig is, neem dan zeker een kijkje op haar Instagram. Zeker de moeite waard om net als ons de ‘volgknop’ aan te klikken.

image2

You May Also Like

Dit was de Victoria’s Secret Fashion Show 2018!

Engeltjes, Engeltjes en nog meer Engeltjes! Op het echte resultaat moeten we nog wachten ...

Knappe brunette Elodie wil via Miss Exclusive een modellencarrière

Missen, wie zijn ze, wat doen ze, wat willen ze? Het zou zo maar ...

Vlaamse Pareltjes XLII: Elize Mol

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom ...

Hosting door Fraai