Stella Dorrestein: Miss Beauty of Noord-Holland

Stella_highres (1 of 1)
Fotograaf: Chris König MUAH: Elise van Beek

We hadden beloofd om er geen grapjes over te maken. Wij zijn dan ook bloedserieus. Onze pa zei altijd tegen mij…’Smalle’, (geen idee waar hij dit haalt, nvdr), ‘Mijn thuis is waar mijn Stella staat!’. Tot over een paar jaar heb ik dat altijd een raar gegeven gevonden. Ik was geen fan van het nectarwater van ‘den Interbrew’ en met moeite kon er al eens ad fundum een glas achterovergeslagen worden na de winst tegen wat andere pottenstampers in het Antwerpse provinciaal voetbal. Weliswaar eerder van de dorst dan uit goesting. Soit, onze pa zijn thuis staat nog steeds bij zijn Stella, maar de vraag is: “heb ik ondertussen mijn thuis gevonden?” Ja dus…ik gooide mijn leven een paar jaar geleden wat om, leerde de andere helft van Whatmatters kennen en sindsdien gingen we onafscheidelijk samen potten pakken. Beetje bij beetje begon de alcohol, door toedoen van fantastische kerels die ik terecht mijn ‘foute’ vrienden noem, mijn leven binnen te druppelen en ja…het moet niet altijd glitter, glamour en decadent zijn,…we konden zelfs genieten van dat heerlijk koud en fris getapt pintje. We kunnen niet anders dan zeggen dat ook voor ons nu geldt, ‘Onze Thuis is waar ‘ons Stella’ staat!’…en als Stella ook nog eens Miss Beauty of Noord-Holland blijkt te zijn, weten we alvast nu, dat we nooit nog zullen verhuizen. we hebben het over Stella Dorrestein…nog frisser en heerlijker dan het in Leuven gebrouwen brouwsel. En zij die denken dat Holland alleen Heineken kent? Lees dan vooral even verder…

Dag Stella, vertel eens wat meer over jezelf?

Photography: Olga Simonenko Styling: Ashley Deighton Muah: Jeanette Waasdorp Model: Stella @ Mix-Models
Photography: Olga Simonenko
Styling: Ashley Deighton
Muah: Jeanette Waasdorp
Model: Stella @ Mix-Models

Ik ben Stella, 20 jaar oud en woon in Uithoorn (bijna op kamers in Amstelveen!). Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn studie gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit. Sinds ongeveer drie jaar doe ik modellenwerk en hiernaast doe ik ook af en toe hostessen- en promotiewerk. Komende zomer ga ik een aantal weken naar Istanbul om hier modellenwerk te doen. Dagelijks ben ik vooral te vinden op de studie of aan het werk bij een van mijn vele baantjes! Ik werk oa als model, hostess, promotor, bij een studentenuitzendbureau en al 2,5 jaar bij dezelfde supermarkt!

53bfe60ba14ae.jpg
Photography: Olga Simonenko Styling: Ashley Deighton Muah: Jeanette Waasdorp Model: Stella @ Mix-Models

De supermarkt begot…we voelen een nieuwe rubriek komen…’Het mooiste kassameisje van het land’…Soit, waarom ben je begonnen als model?
Al vanaf jongs af aan vind ik het leuk om op de foto te staan. Met een tante als fotografe en een vader die ook altijd fanatiek aan het fotograferen was ontkom je er ook niet aan, (lacht). Hiernaast is het natuurlijk ook super leuk om mooi opgemaakt en opgetut te worden!

En het feit dat je er niet onaardig uitziet speelt natuurlijk ook wel mee! Maar wat zijn naast je uiterlijke kenmerken persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Ik ben een ondernemend en ambitieus persoon en heb veel ‘levenslust’ om het zo maar even te noemen. Ik doe liever tien dingen op een dag dan één ding. Ik vind het heel leuk om lekker actief bezig te zijn en ik doe mijn best om altijd positief in het leven te staan. En daar hoort een beetje humor ook bij!

1 (1)
Photographer: M.e. Amrani Hairstylist & MUA: Anissa Ben

Whatmatters-DNA dus! Wat is je persoonlijke levensmotto? Of je favoriete quote?
Ik ben echt gék op quotes dus ik vind het heel lastig om er eentje te kiezen. Deze quote spreekt me momenteel heel erg tot de verbeelding: “One does not discover new lands without consenting to lose sight of the shore for a very long time.” – André Gide

1 (5)
Photographer: M.e. Amrani Hairstylist & MUA: Anissa Ben

Owla…ne mooie! Uiteraard is Social Media voor een model niet weg te denken. Waarom moeten we je hierop volgen?
Ik probeer mijn profiel zo actief mogelijk te houden en alle leuke dingen te posten! Via mijn Social Media-profielen krijg je echt een kijkje in mijn dagelijkse leven.

 

En laten we niet liegen…het is een interessant kijkje! Een persoonlijk vraagje nu! Heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Zelfs al drie jaar! Wat ik heel belangrijk vind is dat ik met een man kan lachen. Als ik we geen lol samen hebben, dan is het eigenlijk gelijk al klaar. Daarnaast vind ik het heel sexy als een man ambitieus is en weet wat hij wil in het leven. Oh, ik heb trouwens wel echt een zwak voor mannen met donker haar en krullen! Al deze eigenschappen (inclusief het haar) heeft mijn vriend! Ik kan mezelf dus heel gelukkig prijzen…

IMG_3072 ph
Photographer: Ton Van Liempd MUAH: Kim Sarah Jurcka

Krullen begot! We zijn net producten aan het uittesten om onze haren voller en weelderig te krijgen…wie weet…later meer hierover maar het gaat hier niet over ons en over u…en ook wel onze mannen…vertel eens…welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen meegeven?
Gewoon jezelf blijven! Probeer je niet anders voor te doen. Maar als je een meisje leuk vindt, dan mag je dat best wel laten weten! Laat zien dat ze speciaal is en niet één van de velen.

11066594_799712856745093_1698590603_o
Photography by Jelle Koehoorn Chat Conversation End

De beruchte Favo-vraagjes nu…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes? En heb je een zonde?
Eigenlijk ben ik heel braaf. Ik rook niet, ik drink haast niet en doe ook zeker niet aan drugs. Verder kan ik wel genieten van een leuke avond stappen in Amsterdam! Het maakt mij eigenlijk niet eens uit waar ik heen ga, als ik maar met een leuke groep vrienden ben vind ik alles prima! Verder hou ik echt super veel van eten en vraag ik mezelf wel eens af hoe ik sommige (grote) maaltijden op krijg. Ik vind sushi echt heerlijk en ik hou ook heel veel van vleesgerecht. Het liefst ga ik sushi eten bij Shabu Shabu of eet ik tapas bij La Cubanita.

13254692_1082279545169870_7248668290879141297_o
Foto’s: Studio 133

Wij zijn ook fan van Amsterdam! Jaarlijks zijn we daar terug te vinden! Een allerlaatste vraagje…Wat zijn je verdere ambities?
Ik wil graag mijn studie zo goed mogelijk afronden en vervolgens op zoek naar een baan die bij mijn interesses past en het liefst een baan waar ik veel mensen mee kan helpen. Het lijkt me super gaaf om in het buitenland voor (bijvoorbeeld) Unicef te werken. Ik studeer natuurlijk Gezondheidswetenschappen, wat een focus heeft op de gezondheid van grote groepen mensen. Mijn interesse ligt bij de global health, ik zou het super vinden om later mensen te helpen in ontwikkelingslanden. Hiernaast wil ik zoveel mogelijk genieten van het modellenwerk en alle andere kansen die op mijn pad komen!

13247896_1082558285141996_4492577015583469276_o
Foto’s: Studio 133

Een strak plan, een goed plan en een plan dat ongetwijfeld zal lukken! Heel veel succes met alles wat je onderneemt en alvast een dikke merci voor de toffe babbel! De vraag is niet willen jullie deze ravissante schoonheid volgen…er is gewoon het bevel deze knapperd te volgen. Dat kan je alvast doen op haar Social Media-kanalen als Facebook en Instagram! Highly Recommended BY Whatmatters.
Schermafbeelding 2014-02-26 om 19.53.57
Photographer: M.e. Amrani Hairstylist & MUA: Anissa Ben

You May Also Like

Knappe studente, die Marloes Slootman!

Dat de KU Leuven mooie studenten op haar campussen heeft ronddartelen hoef je alvast ...

Whatmatters recenseert: Le Fidèle (***1/2)

Een kort marktonderzoek naar onze lezers gaf ons nieuwe inzichten. Wat ontbrak er nog ...

Sports Illustrated doet ons verlangen naar de zomer!

Moeten we jullie Sports Illustrated nog leren kennen? Voor zij die dit (online) blad ...

Hosting door Fraai