Single Rudy: Op zoek naar chemie in de apotheek

Links, links, links, hmmmm rechts, rechts, wauw zeker rechts.
Tinder-movieJe kent dat wel … naar links swipen is nee, naar rechts swipen is ja. Sinds enkele dagen heb ik de app geïnstalleerd. Het is wel raar om vrouwen te beoordelen op foto en een klein beetje tekst. De gemeenschappelijke vrienden kijk ik niet echt naar. Voelt een beetje als een vleeskeuring. Het ene profiel is al wat leuker als het andere. Ik begrijp soms niet waarom er zulke rare foto keuzes worden gemaakt. Om maar enkele voorbeelden te geven:  Mensen die worden afgelikt door hun huisdier, eerste foto met vier, tweede met drie en derde met twee. Dan weet je nog steeds niet wie het is. Foto van de kinderen, landschappen, eten, te veel drank gebruik, met zonnebril, … ik kan nog even doorgaan. Dat zijn toch geen foto’s die jezelf ‘verkopen’. Want verkopen is het nu eenmaal.
Ik had gisteren afgesproken met Cindy. Cindy is jonger als mij, woont in Antwerpen en is apothekeres.  Cindy is mijn eerste online date. Het is eigenlijk de eerste waar ik een match mee had en we zijn onmiddellijk beginnen chatten en niet meer gestopt. Haar profiel was heel sober en haar foto’s bijzonder duidelijk. Een mooie spring in het veld die geen enkele uitdaging uit de weg gaat, een geweldig gevoel voor humor en niet op haar mond gevallen. Vanaf het eerste moment lagen we beide in een deuk van elkaars berichten en reacties. We hadden afgesproken op haar werk net voor sluitingstijd. Allerhande scenario’s  hebben we bedacht van wat we samen gingen doen. Uiteindelijk gingen we er een afterwork van maken. Ik bracht een fles cava en glazen mee. Cindy zorgde voor de hapjes. We gingen van daaruit vertrekken naar de kaai om aan het water te aperitieven. Young-Woman-Working-300x200Iets voor sluitingstijd kwam ik aan. Het was bijzonder druk in de apotheek, veel zieke mensen blijkbaar. Cindy stond er alleen voor want haar collega was deze middag naar huis geroepen voor haar zieke zoon. De tijd ging snel voorbij en was bijzonder spannend. Zij achter de balie, ik wachtend in de stoeltjes. Onze blikken vonden elkaar constant, steeds vergezeld van een kleine glimlach die een bepaalde verlegenheid in zich had. We waren voordien beide nieuwsgierig naar elkaars stem. Ik had hier het voordeel natuurlijk want hoorde haar al praten tegen de klanten. Klanten vroegen soms of ik niet eerst was. Telkens verzon ik een nieuw verhaal: nee, ik wacht op een bereiding, ik kom de deur herstellen maar moet wachten tot iedereen weg is, ik ben van de apothekersbond en hier voor inspectie, ik ben vertegenwoordiger van medische frisdranken. Cindy kon haar lach amper bedwingen en speelde gezellig mee. Ze vroeg fluisterend aan de klanten om overdreven vriendelijk te willen zijn en massa’s complimenten te geven zodat ze een betere score kon krijgen, als ze buitengingen moesten ze zoveel mogelijk rechts lopen voor de defecte deur, … en die klanten deden dat heel braafjes.
Dit was echt leuk om zo een connectie te hebben met iemand die je totaal nog niet kent. Tegen half zeven ver na sluitingstijd was de laatste klant eindelijk buiten. Cindy kwam naar me toe en gaf me een stevige knuffel. Op het einde van de knuffel gaven we elkaar een spontane zoen op de mond. Ze vertelde me dat door de drukte haar bestelling van medicijnen later is doorgestuurd dus ook later geleverd zal worden en ze hierop moest wachten. Ze stelde voor om achteraan de winkel alvast te beginnen aperitieven. Het nuttige aan het aangename koppelen. De levering zou er rond 19u zijn. Ik was nog nooit achteraan een apotheker geweest. Eigenlijk is het een open atelier want je kan de winkel zien en van in de winkel zie je het atelier. Ik zette de fles cava en glazen op het werkblad. In mijn ooghoeken zag ik een rekje staan met proefbuisjes in. Plots kreeg ik het gekke idee om die als glazen te gebruiken. Cindy was direct mee met het verhaal en nam een nieuw steriel setje uit een kast. Als we dan toch zo ‘klinisch’ bezig waren zijn we er totaal over gegaan. Verse groenten, chips, tapas en dipsausjes zijn in allemaal verschillende potjes en kommetjes gegaan die normaal gezien gebruikt worden om medicatie in te verpakken of te mengen. We hebben haarnetjes opgezet, labo jas aangetrokken, plastic sokjes over de schoenen en handschoenen. Dit allemaal zonder de bedenking of we dit wel zouden doen, we zaten samen in dezelfde flow en gingen ervoor. Bij ons eerste proefbuisje hebben we geklonken en uiteraard in elkaars ogen gekeken want anders … je weet wat ze zeggen he … .
742-pharmacyjpgDrinken uit proefbuisjes is heel gevaarlijk want voor je het weet is de fles leeg. Geen nood want Cindy had een fles Champagne in haar koelkast staan. Eigenlijk een geschenk van een klant die ze met de collega’s ging opdrinken maar ze ging wel een nieuwe kopen. Net als die fles openging werd er aan de deur gebeld. Het was nu 19u30 en de bestelling was gearriveerd. De jonge man vond het wel best grappig. We boden hem een glaasje aan en aangezien wij toch zijn laatste stop waren ging hij daar graag op in. Na een kwartiertje vertrok hij terug en Cindy liet hem buiten. Als ze terug kwam passeerde ze heel dicht tegen me want er was weinig plek tussen de werktafel en de kasten. Ze bleef vlak voor me staan en glimlachte even. Zonder iets te zeggen begon ze de knopen van mijn labo jas los te maken. Onze lippen vonden elkaar en we begonnen heel passioneel te zoenen. De spanning hing in de lucht en we wisten beide waar 85dd8beb2f612aa302c6c5ec556a15cadit ging eindigen. Ze liet mijn labo jas op de grond zakken en begon mijn trui en t-shirt één voor één uit doen. Dan begon ze mij te zoenen over mijn bovenlichaam en zakte zachtjes door haar knieën. Haar handen hadden reeds mijn broeksriem los gedaan en waren nu mijn knop en rits aan het opendoen. Terwijl ze dieper zakte trok ze mijn broek mee en zoende mijn heup en bovenbenen. Eenmaal mijn schoenen en sokken uit trok ze mijn broek over mijn voeten. Ik stond nu voor haar met enkel mijn ondergoed nog aan. Ze stapte even opzij en dimde het licht zodat niet alles zichtbar was van buiten uit. Als ze terugkwam deed ik hetzelfde bij haar. Traag, knopje na knopje deed ik haar labo jas los. Ik ging achter haar staan en terwijl ik haar hals zacht zoende liet ik de labo jas van haar lichaam glijden. Ik bleef achter haar staan en ontknoopte haar blouse. Ik drukte haar tegen me terwijl mijn handen haar bovenlichaam streelde. Pas dan merkte ik dat ze geen beha droeg. Mijn handen en vingers gleden over haar borsten en ik voelde hoe ze zich met korte schokjes dichter tegen me duwde. Terwijl ik haar hals, nek, schouder en rug teder zoen doe ik de rits van haar rok los waarna hij pijlsnel op de grond valt. Ze heeft ondertussen haar schoenen ook uitgedaan en we staan beide in ons ondergoed. Terwijl ik terug recht ga staan glijden mijn vingers langs het randje van haar slip en speels laat ik er af en toe enkele vingers achter glijden. Ze staat nog steeds met haar rug tegen me en slaat haar armen om me. Haar handen zoeken en verkennen mijn naakte lichaam. Ze omsluit haar vingers rond de rand van mijn boxer en duwt hem naar beneden. Ik draai haar om en doe hetzelfde bij haar. Ik masseer zacht haar borsten en zoen haar hele lichaam. Dan til ik haar op en zet haar op de rand van het werkblad. Met weinig woorden en veel oogcontact verkennen en verwennen we elkaar nog de hele avond en nacht.
Aan de kaaien zijn we nooit geraakt maar ik heb ’s morgens wel de vogeltjes horen ontwaken terwijl ik naast haar in bed lag. Ik ben opgestaan, heb een douche genomen en ben huiswaarts gegaan. We hadden dit zo op voorhand besproken. Als er iets gebeurd dan gebeurd en het blijft éénmalig. Net daarom kon ik het volgens mij en was ik niet bezig met wat ze van me dacht. En eigenlijk moet dat bij een ander soort date ook zo zijn. Gewoon laten gebeuren en genieten. Niet in je hoofd zitten en gewoon … gaan.

You May Also Like

Mooi Manusje-van-alles, Kelly Huysmans

Het gebeurt bij Whatmatters niet zoveel dat wij omver geblazen worden. Vandaag was het ...

Kim Van Oncen, laat het hartje sneller bonzen

Kim Van Oncen beschrijven in één zin? laten we het houden op…’Look like a ...

Whatmatters op zwier met Cesar Casier!

Over het algemeen zijn we best tevreden met onszelf bij Whatmatters, op dat gebied ...

Hosting door Fraai