Single Rudy op de bus:" Yes ze is er weer!"

Dan mag ik nog met het verkeerde been uit bed gestapt zijn, telkens als ik aan de bushalte kom en ‘zij’ zit er kan mijn dag niet meer stuk. Het is nu iets meer dan twee jaar dat we op dinsdag en donderdag dezelfde bus nemen en ook aan dezelfde halte afstappen. We hebben al verschillende keren oogcontact gehad. We hebben echter nog nooit iets tegen elkaar gezegd. Ik zou niet weten wat ik moet zeggen. Waarschijnlijk klap ik volledig dicht en als er al iets uitkomt zal het maar gebrabbel zijn. Trouwens ze zit steeds met oortjes in haar oren te luisteren naar muziek.
dfc7a90e525121ee863c5b7646e4b63bIk weet wel dat ze zachte warme handen heeft, zelfs in de winterperiode. Hoe ik dat weet? Soms staan we samen recht omdat er geen zitplaatsen vrij zijn en raken onze handen elkaar kort aan. Ik probeer dat te vermijden want mijn handen zijn steeds koud. Koude handen en een warm hart denk ik dan bij mezelf. Ze draagt ook veel blauwe kleding en accessoires. Soms vraag ik me af of dit is voor haar werk. Misschien is ze wel lerares in een school waar ze een dresscode hebben. Blauw is ook de kleur van haar ogen. Zo echt heel heldere blinkende ogen die overal doorkijken. Ik vraag me ook geregeld af naar welk soort muziek ze luistert. Soms bewegen haar lippen mee 36de79190ff7120b5e4c03585decaf8dzonder dat er geluid uitkomt. Zalig om dan naar haar lippen te kijken die sensueel bewegen. Ze heeft mooie volle natuurlijke lippen. Haar ogen zijn het enige waar af en toe make up op verschijnt. Ze heeft dat niet nodig, vind ik. Als ze glimlacht verschijnen er twee kuiltjes in haar wangen. Super schattig. Haar bruin krullend haar verstopt ze veelal onder een muts. Meestal heeft ze het bij elkaar gebonden, zelden dat het loshangt. Het gebeurt regelmatig dat onze bus te laat is. We kijken dan al eens naar elkaar en zonder woorden draaien we met onze ogen en maken we duidelijk dat het weer van’t zelfde is. Het is eigenlijk gek. Ik zie haar hier regelmatig aan de bushalte maar voor de rest kom ik haar nooit tegen. Ver kan ze toch niet wonen denk ik dan. Haar stem is lekker zwoel. Niet dat ik dat al veel gehoord heb. Als ze al eens gebeld wordt zegt ze steeds dat ze later zal terugbellen omdat ze op de bus zit.
Favim.com-couple-heart-kiss-school-bus-tenderness-44588Ik heb dit terloops eens aan Lieven verteld. Je weet wel mijn personal dating coach. Het enige wat hij deed was vol ongeloof naar me kijken en luidop ‘zucht’ zeggen. Rudy!, zei hij. Even herhalen … Je komt dit meisje nu reeds 2 jaar tegen. Gemiddeld 2 keer per week. Laat ons vrije dagen en vakanties niet meerekenen. Dan komen we op  ongeveer 45 weken. Dit maakt dat jullie elkaar mogelijks reeds 180 keer zijn tegengekomen. Een busrit van 35 minuten (wachten inbegrepen) maakt op die twee jaar meer dan 100 uren. Weet je wat je op die tijd allemaal kan doen? 26 marathons lopen, 70 voetbalmatchen of films kijken, 900 speeddates hebben, en zo veel meer. En wat heb jij met die tijd gedaan? Niets, nul komma nul, niks, nada, nougatbollen,   rien- de-knots. Of nee wacht, toch wel. Je hebt meer dan 100 uur zitten denken wat je zou kunnen zeggen, hoe je het zou kunnen zeggen, stiekem naar haar gekeken, gegluurd, gefantaseerd, gedroomd, verlangd en afgewacht. Dus kort samengevat eigenlijk… toch niets.
Een simpele goede morgen. Lady’s first zeggen bij het opstappen. Sorry voor mijn koude handen maar gelukkig heb ik een warm hart. Een complimentje over hoe goed een bepaalde kleur haar wel staat. Een korte opmerking als de bus later is. Gewoon benoemen dat je elkaar zoveel ziet aan deze halte en je naam zeggen om het persoonlijker te maken in de toekomst.  Vragen welk nummer er speelt. Vragend naar haar kijken terwijl ze nog eens meezingt zonder geluid en zeggen dat je probeert te raden welk nummer er speelt, een kleine anekdote vertellen over iets wat je ziet op de bus of aan de halte … ik kan nog 105 uren doorgaan.
Rudy toch. We gaan ons werk nog hebben met u. Hoe kan je jezelf zo wegcijferen voor meer dan 100 uren.

You May Also Like

Limoentje in het bier? Daar word je doodziek van!

Een gewaarschuwd man is er…!  Ooit al gehoord van ‘Fytofotodermatitis’? Neen? Wij, in tegenstelling ...

8 kenmerken die aangeven dat ze een beest is in bed!

Of je verovering al dan niet een beest is in bed, het blijft altijd ...

Nieuwe hype: Laat de vagina schitteren als een unicorn!

Eerlijk, ons komen ze al bijna de strot uit die unicorns. Je kan Instagram ...

Hosting door Fraai