American Tourister komt met de 'Selfie'-koffer…Een reiskoffer voor Social Media Addicts

Wij bij Whatmatters zijn nog wat zoekende wat betreft het uitbouwen van onze brand  ‘Whatmatters’ en dan vooral met het feit of we al dan niet ons eigen knap of lelijk smoeltje meer op onze Site, Facebook of Instagram moeten loslaten. We moeten toegeven en erkennen dat als we het wat meer ons gezicht geven, onze posts en foto’s onverhoopt veel beter draaien. Hoewel we er niet voor stonden te springen, willen mensen dus blijkbaar meer van dat. Het gevolg is dan ook dat wij in de toekomst, meer als nu, onszelf eens ‘in the picture’ zullen zetten, meer ‘Live’ gaan op Facebook en zo onszelf en brand ‘Whatmatters’ verder op de kaart zullen zetten. Maar om nu te zeggen dat we echte ‘Influencers’ zullen worden met honderdduizenden volgers als aanhang…we blijven realistisch.

PROD_COL_74049_5330_FRONT34_1
Voor zij die wel (of ook) de ambitie hebben om de wereld rond te reizen en  hun roedel volgers op Snapchat, Instagram of Facebook willen laten genieten van uitermate speciale en exclusieve selfies is er een alvast een hele leuke gadget. Al gehoord van een selfie-proof koffer? Neen? Nu dus wel!

Deze sportieve en ultralichte American Tourister koffer is #selfieproof. Absoluut unieke selfies gegarandeerd! Zet de flash van je smartphone op, neem een selfie met je koffer én ontdek de kleurrijke lichtstraal van jouw koffer op je selfie. De Pikes Peak van American Tourister is het ultieme gadget voor fervente reizigers die dagelijkse Snapchat- en Instagramupdates plaatsen. En met een prijs vanaf 109€ niet eens een duur gadget!

PROD_COL_74049_5330_MATERIAL

De soepele Pikes Peak-koffer met vast TSA-slot en vier wieltjes voor een gemakkelijke ‘360°’, is ultra licht, ziet er super sportief uit, heeft handige opbergvakken en is ultra trendy afgewerkt. In twee woorden? Funky en fun!
 
Voilà…American Tourister mag er ons alvast twee opsturen en wij zullen deze alvast uittesten op onze volgende trip, bestemming IBIZA…Meer info over deze koffer? Check alvast American Touristers FacebookWebsite en Instagramaccount. Wij gaan alvast onze lijst met hashtags al eens beginnen oplijsten…#hashtagzomaar #zijnwijwelselfieproof #Whatmattersopverlof #lelijkekopschoonkoffer #zieikeruitalsofikdekoffervanmijnliefdraag

You May Also Like

Bruut geweld! Dit is de duurste Harley ever!

Het hoeft niet altijd op vier wielen te zijn!  Terwijl wij eigenlijk wel dromen ...

Nooit meer stinken met PARFUMADO!

Wat er erger is dan meuren uit je bek? Stinken in zijn geheel natuurlijk. ...

De zomerse armsnoepjes van Danish Design

Met Deens design zit je in principe altijd goed, dat illustreren de horloges van ...

Hosting door Fraai