Scandinavisch design voor je tuin/terras

Terwijl de ene redacteur van Whatmatters in het landelijke Geel uitkijkt over de velden en beste vriendjes is met de koeien van de buren, woont de andere redacteur in een ghetto in Antwerpen- Centrum. Een buurt waar een tuin een illusie is, maar het grote, overdekte terras gelukkig het één en ander kan compenseren. Nu wil het toeval dat NORDIC LIVING voor beide redacteurs dan ook wat in petto heeft.
haard strandTussen de spulletjes van Nordic Living, die zoals de naam al weggeeft, heel wat Scandinavische merken hebben zitten een heel aantal leuke stukken om de tuin en/of het terras mee aan te kleden. Natuurlijke materialen zoals hout en zachte pasteltinten roepen een instant zomers gevoel op. Steek die BBQ maar aan en laat de rosé aanrukken!parasol met drop
Volledige tuinsets, karaffen die tegenwoordig ontzettend populair zijn, parasols, je kan het zo gek niet bedenken of het zit in het gamma van Nordic Living. Topmerken als Hay, HK Living, Tile junkie en nog veel meer kunnen er online besteld worden.
Nordic Living is overigens het zusje van PURE Wood Design, dat een eigen meubelcollectie op de markt brengt. Wil je collectie in real life ontdekken en heb je het niet zo met online kopen dan kan dat bij Huis 5 in hartje Diest, op de de Grote Markt nummer 5.
Hieronder kan je alvast 3 items vinden die wij bij Whatmatters in huis halen!
HK Living Hangstoel – € 289,95

Op het terras in Antwerpen net een tikkeltje te riskant, maar ideaal in Geel, Al schommelend een conversatie voeren met Bella de koe, heerlijk relax.
House Doctor Buitenhaard – € 339,99
haard
Aangezien zelfs in hartje zomer, de Belgische avonden behoorlijk kil kunnen zijn, komt deze buitenhaard ongetwijfeld meermaals van pas. Ideaal ook om Bella de koe op afstand te houden.
HK Living Bijzettafel – € 58,95
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ideaal om de drankjes op te zetten, maar indien Bella de koe, hoognodig gemolken dient te worden, ook handig in te schakelen.
Bestellen kan je deze leuke spullen en nog veel meer in elk geval op www.nordicliving.be. De collectie ontdek je ook op Facebook en Instagram.
Bestel je nu dan krijg je er trouwens een gratis wolf bij van Atelier Pierre!

You May Also Like

Hiervoor verhuizen wij Down Under!

Het lijkt wel dat we willen emigreren Down Under vandaag. Schrijven of denken we ...

De Nederlandse journaliste Marith Iedema (s)experimenteert!

Als een knappe jonge vrouw aan het (s)experimenteren gaat in Nederland en daar als ...

Hosting door Fraai