Samsung GEAR ICONX

Bij Whatmatters lopen we wat af. Vroeger mocht dat al eens achter vrouwen zijn, tegenwoordig uitsluitend met loopschoenen aan in een park of langs de Scheldekaaien. Zwaai zeker eens als je ons ziet voorbijflitsen. We zijn te herkennen aan de knalgele sneakers!
gear-icon-x_kvUiteraard lopen we bij voorkeur op de tonen van de juiste beats, wat in Antwerpen tegenwoordig veilig kan, want het verkeer staat toch steevast stil. Alleen die oortjes van de verdomde smartphone, nee daar zijn we niet wild van. Nu gaat onze voorkeur sowieso uit naar headphones met schelpen over het oor, maar dat is een belachelijk zicht bij het lopen.
Samsung, tegenwoordig steeds vernieuwender (Hallo Apple doen jullie daar nog iets? Nvdr), telt blijkbaar ook enkele lopers en pakt dan ook uit met de GEAR ICONX oordopjes. Eigenlijk horen deze bij de GEAR FIT 2 slimme armband, maar ze zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.
Het gaat hier om oordopjes zonder irritante kabels, met Bluetooth en eigen opslagcapaciteit. Bovendien bevatten ze een hartslagmonitor, een aanraak gevoelig gedeelte en draaien ze op Android. Oh ja, moest je zweten, daar kunnen ze tegen, eigenlijk zelfs tegen een flinke plens water. Je bedient ze door te drukken en te swippen, ze zijn discreet en zijn aanpasbaar in drie verschillende maten. Samsung-Gear-Icon-X-09
Uiteraard functioneren ze optimaal in combinatie met de slimme armband en de S Health app van Samsung, maar ook zonder beluister je discreet en comfortabel muziek. Er passen makkelijk 1.000 liedjes op de harde schijf van de oortjes, maar je kan ze ook perfect laten synchroniseren met je smartphone, let wel dit slorpt flink wat batterij op, van beide toestelletjes.
Ze zijn verkrijgbaar in het blauw, zwart en wit en zitten als gegoten. Voor 229 roebeltjes, wat uiteraard prijzig is voor oortjes, zijn ze van jou.
Bekijk hier alvast het introductiefilmpje of ontdek er alles over op de website.
https://www.youtube.com/watch?v=_Qto3jm36Tw

You May Also Like

Pimp je eindejaarsoutfit met de ‘Sutra’-accessoires van D’AUTAN

Een knipoog naar de Kamasutra Voor de gloednieuwe mannencollectie heeft het Antwerpse accessoirelabel D’AUTAN ...

Met deze relatiegeschenken scoor jij dit eindejaar

Want ook jouw klanten verdienen een cadeautje We naderen november en na november is ...

Een zekerheid…Nike komt met nieuwe modellen Air Force 1

“The test of time is not a model of monotony but, rather, an exercise ...

Hosting door Fraai