Review: Vichy Liftactiv Homme

Whatmatters wrijft, smeert en scrubt

We worden er niet jonger op bij Whatmatters. Terwijl ik me er weemoedig bij neerleg, vecht Jens nog tegen het ouder worden. Waarom heb je anders een 10 jaar jongere vriendin? Alleen tegen de rimpels, daar verliezen we op termijn toch beide tegen.
IMG_3313Gelukkig zijn daar lapmiddelen tegen en die zijn vaak nog goedkoper dan een ravissante, jonge vriendin aan je zijde. Hoewel de zwaarste jaren achter de rug liggen en we tegenwoordig meestal netjes 7 uur slaap per nacht halen, werkt de VICHY LIFTACTIV HOMME in op de rimpels en vecht het mee tegen de uiterlijke kenmerken van vermoeidheid. De vraag is dan ook, worden we een team?
We vroegen even een exemplaar aan de online apotheek InstaPharma en gingen aan het testen.

Smeren kan je leren

IMG_3314Ja, we hebben even staan knoeien met het flesje, echt handig is het niet. Na de 3de keer (echt handige jongen zijn het niet bij Whatmatters, nvdr.) waren we er echter vlotjes mee weg. Een week testen is misschien te kort om al grote resultaten te zien en de met de diepste groeven kunnen we leven, maar zacht is de crème wel. Bovendien is de geur ook aangenaam, wat we bij een gezichtscrème niet onbelangrijk vinden.
Hyaluronzuur, de toonaangevende filler in dermatologie en revitaliserende bestanddeel AHA zorgen voor een gladde huid, zonder vettig aan te voelen. Niet dat je het voelt, maar de huid zou er van ontspannen en glanst gezond, wat wel opvalt.
Met de hypoallergene formule zit je gebeiteld en de crème is ook geschikt voor de gevoelige huid. En god mag weten dat we bij Whatmatters gevoelige jongens zijn!
Breng deze crème ’s ochtends en ’s avonds aan voor een optimaal effect.

Zelf proberen?

Wil je deze crème zelf ontdekken? Dan kan je hiervoor uiteraard op de site van InstaPharma terecht. Bestellen doe je hier. Voor 21,20 euro haal je dit middeltje in huis.
Bij Whatmatters hebben we nog wat extra voor je losgepeuterd. Geef de code WHTMTTRS-D2AL online bij je bestelling in en bestel je minimaal voor 25 euro, dan krijg je nog eens 2,5 euro extra korting.
Het volledige gamma ontdek je op www.instapharma.be.

You May Also Like

3 ultieme tips om te scoren dit weekend!

Ok, je zou kunnen scoren door te gaan voetballen, basketballen of volleyballen maar helaas ...

MR.STEVE de échte barbier uit Roeselare

Struinend over de Gentleman’s Fair doet de ware levensgenieter wel wat inspiratie op en ...

Vers & sappig: The Juicery

Meer en meer mensen kiezen voor een gezonde levensstijl, niet dat wij daarvoor plooien ...

Hosting door Fraai